Masti pictate - Idei Creative vol. 6

Masti pictate - Idei Creative vol. 6

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 6 din seria Idei creative

Recenzie Masti pictate - Idei Creative vol. 6

Copiii se amuză deseori schimbându-şi înfăţişarea, dându-se drept alţii. Ei iubesc cel mai mult măştile de personaje celebre şi cele de animale.

Cu ajutorul ilustraţiilor detaliate cartea descrie tehnica de realizare a măştilor. Realizarea machiajului este uşoară şi plăcută, iar cu prilejul unor onomastici sau al unui bal mascat, masca pictată intensifică efectul scontat.

Cartea "Masti pictate - Idei Creative vol. 6" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de E. Schlitt, N. Wolfganger Von Kleist, si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Masti pictate - Idei Creative vol. 6 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Masti pictate - Idei Creative vol. 6" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 9789639666603
Format: carte
Limba: ro

Pret Masti pictate - Idei Creative vol. 6

Produse similare si recomandari

Sisteme de irigare
Jan Tuma
39.90 RON
Cluburi pentru copii
Vera Secrieriu
5.00 RON
Fara risc nu exista castig
Roger Fritz
21.00 RON
Fotografia de natura cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Masti pictate - Idei Creative vol. 6. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

E. Schlitt

Deocamdata in afara de "Masti pictate - Idei Creative vol. 6", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului E. Schlitt.

N. Wolfganger Von Kleist

Deocamdata in afara de "Masti pictate - Idei Creative vol. 6", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului N. Wolfganger Von Kleist.

Idei creative

Masti pictate - Idei Creative vol. 6
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter