Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5

Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5

Editura Casa
12,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 5 din seria Idei Creative

Recenzie Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5

Confecţionarea şi purtarea măştilor este veche de când lumea. Dintre măştile tuturor epocilor şi culturilor, cele mai cunoscute şi apreciate sunt cele veneţiene deoarece sunt fantastice, misterioase şi pline de farmec, asemeni oraşului în care au luat naştere.

Măştile prezentate în această carte constituie un punct de pornire într-o aventură de creaţie!

Cartea "Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Diana Erdei si a fost publicata de editura Casa. Se poate cumpara cartea Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5 prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5" este de 12.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
Format: carte
Limba: ro

Pret Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5

Produse similare si recomandari

Cafea. Cafenele
Michel Braudeau
19.50 RON
Savoir-vivre sau bunele maniere astazi
Olivier Cechman
54.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Diana Erdei

Deocamdata in afara de "Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Diana Erdei.

Idei Creative

Masti de carnaval - Idei Creative vol. 5
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter