Mass Media Insider

Mass Media Insider

Editura Polirom
24,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: EGO. PROZA

Recenzie Mass Media Insider

Paginile care urmeaza sunt transcrierea, colationarea si, pe alocuri, stilizarea celor 361 de mailuri pe care le-am primit, intre 16 mai 2007 si 8 iunie 2010, de la o persoana necunoscuta. Nu vreau sa-mi amintesc efortul de a pune cateva mii de diacritice si de a verifica aproape la fel de multe semne de punctuatie.

De ce am facut-o? De ce am decis sa incerc sa public textul? Dintr-un singur motiv: pentru ca spune povesti si prezinta personaje dintr-un domeniu aflat in prim-planul atentiei publice, cu care toata lumea interfereaza, despre care toata lumea are pareri ferme, dar despre care prea putini stiu cum functioneaza.

Am si unele legaturi in zona presei, atat cat sa pot afirma ca textul e cel putin credibil. Fireste, nu pot verifica detaliile, motiv pentru care - in ciuda insistentelor celui cu care am corespondat vreme de trei ani - am decis sa inlocuiesc majoritatea numelor. Sunt sigur ca, astfel, nu se pierde nimic din substanta textului. - Autorul

"Nu vreau să fiu înţeles greşit: marea majoritate a colegilor mei munceau pe brînci şi suportau aceleaşi pretenţii şi scandaluri ca şi noi. Dar, în cazul secţiei noastre, se..." Continuare...

"Asta nu înseamnă că nu văd gafele monumentale, agramatismele sau lipsa de bun-simţ ale unora dintre colegi. îmi pare rău că n-am avut răbdarea să pun deoparte exemplele cele mai..." Continuare...

Cartea "Mass Media Insider" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Tudor Calin Zarojanu si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Mass Media Insider prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mass Media Insider" este de 24.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2592-5
Pagini: 288
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mass Media Insider

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Momente. Schite
Ion Luca Caragiale
12.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mass Media Insider. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Tudor Calin Zarojanu

Deocamdata in afara de "Mass Media Insider", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Tudor Calin Zarojanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter