Masonii - Cea mai influenta societate secreta din istorie

Masonii - Cea mai influenta societate secreta din istorie

Editura Paideia
65.00 61.75 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Masonii - Cea mai influenta societate secreta din istorie

César Vidal pune la dispoziţia cititorilor o istorie completă a masonilor, de la apariţia lor – incluzând toate teoriile ce au circulat pe această temă − până în zilele noastre. Este o lucrare temeinic documentată, ce tratează deopotrivă latura ocultă a acestei organizaţii controversate şi influenţa ei politică asupra istoriei universale.

Sunt analizate astfel Revoluţia franceză, ascensiunea şi decăderea lui Napoleon, dispariţia imperiului spaniol, războaiele de independenţă ale Americii Latine, războiul civil spaniol şi multe alte evenimente istorice. Totodată, sunt studiate traiectoriile anumitor partide politice şi evoluţiile unor mişcări ocultiste contemporane.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Masonii - Cea mai influenta societate secreta din istorie", publicata in 2 categorii, Istorie / Diverse, Istorie / Servicii secrete, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Cesar Vidal si a fost publicata de editura Paideia. Se poate cumpara cartea Masonii - Cea mai influenta societate secreta din istorie prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Masonii - Cea mai influenta societate secreta din istorie" este de 61.75 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-973-596-429.0
Pagini: 558
Format: 13,7 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Masonii - Cea mai influenta societate secreta din istorie

Produse similare si recomandari

Opus Dei
Benedicte Des Mazery, Patrice Des Mazery
24.41 9.81 RON
Eppur si muove
Isaia Iannaccone
44.99 9.81 RON
Emigrantii Carter
Sanda Golopentia
55.00 49.50 RON
K - 19 Submarinul ucigas
Peter Huchthausen
12.00 10.00 RON
Nero. Fiul vitreg al istoriei
Claude Aziza
9.90 7.50 RON
Templierii. Cavalerii lui Christos
Regine Pernaud
9.90 7.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Masonii - Cea mai influenta societate secreta din istorie. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cesar Vidal

Deocamdata in afara de "Masonii - Cea mai influenta societate secreta din istorie", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cesar Vidal.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter