Masina de fugit in lume (vol. I)

Masina de fugit in lume (vol. I)

Editura EuroPress
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Editii definitive

Recenzie Masina de fugit in lume (vol. I)

Aceasta editie definitiva reuneste o buna parte din textele remarcabilei scriitoare exilate de mai bine de trei decenii in Franta. Moartea ei subita, dramatica, impune la modul imperios repunerea in circulatie a cartilor acestei prozatoare de un puternic rafinament stilistic, dand o scriitura ancorata in rigorile clasicismului, adica avand dialog, personaje, o trama ce se urmareste, nu o data, cu sufletul la gura.

Cartea "Masina de fugit in lume (vol. I)" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 05.01.2018. A fost scrisa de Nicolae Balota si a fost publicata de editura EuroPress. Se poate cumpara cartea Masina de fugit in lume (vol. I) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Masina de fugit in lume (vol. I)" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2007
ISBN: 978-973-1727-04-2
Pagini: 322
Format: 11 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Masina de fugit in lume (vol. I)

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Surogat [poerezii]
Sorin-Mihai Grad
22.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Masina de fugit in lume (vol. I). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Nicolae Balota

Nicolae Balota a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, De la Homer la Joyce, Literatura franceza, Literatura Germana, Literatura germana. Editie definitiva, Opera lui Tudor Arghezi, Peregrin prin patria cuvintelor.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter