Marturisirile escroculul Felix Krull

Marturisirile escroculul Felix Krull

Editura RAO
39,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN: 9789735764524;Nr. Pagini: 384;Aparitie: 21.5.2003

Recenzie Marturisirile escroculul Felix Krull

Marturisirile escrocului Felix Krull este una dintre creatiile cu o lunga geneza. Inceputa si apoi abandonata, ea a fost reluata pentru ca prietenii autorului au cerut-o de multe ori. Thomas Mann insa marturiseste:" Gandul nu mi-e cu totul strain, dar consider ca proiectul, care dateaza de pe vremurile cind domina problema artistului burghez, e perimat si depasit de Iosif.Cu toate acestea, aseara, citind si ascultand muzica, am simtit ciudat de aproape gindul reluarii, in special sub aspectul unei conceptii unitare de viata. Ar fi interesant sa-l reiau, dupa treizeci si doi de ani, de-acolo de unde ma oprisem inainte de Moarte la Venetia, de dragul careia intrerupsesem pe Krull. Toata opera si toata munca accesorie infaptuite de atunci ar capata aspectul unei intercalari, de proportiile unei generatii, in actvitatea unui om de treizeci si sase de ani. Avantajul de a continua sa cladesti pe o fundatie existenta."

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Marturisirile escroculul Felix Krull", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura clasica, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Thomas Mann si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Marturisirile escroculul Felix Krull prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Marturisirile escroculul Felix Krull" este de 39.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Marturisirile escroculul Felix Krull

Produse similare si recomandari

La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Heidi, fetita muntilor
Johanna Spyri
10.00 RON
Peter Pan in gradinile Kensington
J. M. Barrie
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Marturisirile escroculul Felix Krull. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Thomas Mann

Thomas Mann a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, Alteta regala, Lotte la Weimar, Muntele vrajit, Povestiri, Casa Buddenbrook, Casa Buddenbrook, Doctor Faustus , Doctor Faustus, Povestiri, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter