Marketingul serviciilor. Arta de a vinde invizibilul

Marketingul serviciilor. Arta de a vinde invizibilul

35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2010; Numar de pagini : 286; ISBN : 9789738495524

Recenzie Marketingul serviciilor. Arta de a vinde invizibilul

Harry Beckwith scrie o carte intreaga, punctata de numeroase studii de caz, pentru a convinge marketerii ca cea ce doresc cel mai mult clientii din ziua de astazi nu sunt produse sau servicii mai bune, ci relatii mai bune. Chiar companiile care se gandesc ca vand produse tangibile trebuie sa-si regandeasca modul in care planifica dezvoltarea produselor, marketingul si vanzarile propriu-zise tinand cont de acest aspect.

Daca vinzi masini, de exemplu, trebuie sa fii constient ca oamenii nu cumpara o masina, ci cum se simt cand detin si folosesc acea masina. Din fericire, Beckwith ofera cu inteligenta si generozitate cifrul descifrarii marketingului modern, bazandu-se pe experienta sa din advertising si marketing.

Iata doar cateva dintre conceptele cheie care se regasesc investigate:

- in marketingul serviciilor trebuie sa te concentrezi pe " a vinde" o relatie pe termen lung;

- trebuie sa faci eforturi sa identifici ceea ce vinzi cu adevarat ( nu vinzi friptura, vinzi mirosul);

- cum sa conduci un chestionar si de ce un sondaj telefonic este mai eficient ca sa afli ce este cu adevarat important pentru consumator;

- care este cel mai important mesaj despre afacerea ta, cel care trebuie sa unifice toate mesajele tale de marketing si, de fapt trebuie sa se regaseasca in toate actiunile tale;

- cand vine vorba de mesaje de marketing, cu cat spui mai mult cu atat potentialul client aude mai putin; este nevoie de concentrare extrema si pozitionare;

- este important ca angajatii sa creada in companie si sa stie ce o face speciala; contractul cu un singur angajat neconvingator poate fi interpretat ca nepasare din partea companiei.

Planificarea, Cercetarea si Sondajele, Pozitionarea si Concentrarea, Denumirea si Marca, Comunicarea si Vanzarea, Fidelizarea Clientilor sunt elemente clasice pentru marketing, dar aici sunt toate privite dintr-o perspectiva pe care nu ai cum sa o sesizezi in focul evenimentelor.
   Harry Beckwith o face pentru tine si iti arata cu claritate si umor cum sa ajungi la portofelul clientilor.

Despre autor :

Harry Beckwith este director strategic al Beckwith Partners, firma specializata pe strategie, branding si comunicare de marketing cu clienti pretutindeni pe teritoriul SUA si 16 tari din lume. Este autor a patru bestselleruri internationale de vanzari si marketing.

A obtinut cea mai mare recunoastere acordata de Asociatia Americana de Marketing. Cartile lui au fost traduse in 24 limbi. Marketingul Serviciilor a fost timp de 36 de luni consecutive pe lista de bestselleruri intocmita de Business Week.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Marketingul serviciilor. Arta de a vinde invizibilul", publicata in 2 categorii, Economie / Marketing, Economie / Servicii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Harry Beckwith si a fost publicata de editura Business Tech. Se poate cumpara cartea Marketingul serviciilor. Arta de a vinde invizibilul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Marketingul serviciilor. Arta de a vinde invizibilul" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Marketingul serviciilor. Arta de a vinde invizibilul

Produse similare si recomandari

Epoca iratiunii
Charles Handy
50.00 RON
Marketingul motivational
Robert Imbriale
19.00 RON
Manual de marketing
Michael J Thomas
45.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Marketingul serviciilor. Arta de a vinde invizibilul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Harry Beckwith

Pe langa "Marketingul serviciilor. Arta de a vinde invizibilul", autorul Harry Beckwith a publicat si Ce doresc clientii nostri : Ghid pentru dezvoltarea afacerii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter