Marile minuni ale lumii

Marile minuni ale lumii

39,92 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Marile minuni ale lumii

De ce au fost constriute Grădinile Suspendate din Babilon? Când a dispărut Colosul din Rodos? Cum funcţiona Farul din Alexandria? Cele şapte minuni ale lumii antice şi multe alte minuni moderne sunt prezentate cu ajutorul unor splendide ilustraţii şi fotografii. Cercetaţi monumentele vechi şi cele noi din întreaga lume, fără a uita de Empire State Building şi Taj Mahal. Veţi afla lucruri noi despre marile invenţii umane şi fenomene neobişnuite ale naturii.

Cartea "Marile minuni ale lumii" a fost publicata in categoria Enciclopedii si atlase / Enciclopedii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Ash Russell si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Marile minuni ale lumii prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Marile minuni ale lumii" este de 39.92 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Marile minuni ale lumii

Produse similare si recomandari

Epoca imperiilor
Robert Aldrich
129.90 RON
1000 de dinozauri
134.90 RON
Cartea mea preferata despre MUMII
Philip Steele
29.43 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Marile minuni ale lumii. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ash Russell

Pe langa "Marile minuni ale lumii", autorul Ash Russell a publicat si Lumea in cifre si fapte.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter