Marile mistere ale istoriei

Marile mistere ale istoriei

Editura Paralela45
Editia: 2
25,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Lumi paralele

Recenzie Marile mistere ale istoriei

Istoria este plina de mistere, de necunoscute, de enigme. De la inceputul omenirii, in episoadele confirmate sau in miturile imposibil de verificat, persista zone de umbra si evenimente obscure care nu si-au gasit alte explicatii decat cele furnizate de versiunea oficiala a istoriei si de cei care o descriu.

Secretele sunt facute pentru a nu fi niciodata dezvaluite. Totusi, istoria este constituita tocmai din ceea ce ramane secret. Caraile de istorie sunt populate de foarte multe personaje, desi importanta lor este in fond destul de mica in comparatie cu a celor care navigheaza printre randurile invizibile sub semnul secretului, si traiasc ascunsi. Tradari, ambitii, iubiri tainice, comploturi, manipulari, minciuni, pasiuni stranii

Marile mistere ale istoriei va dezvaluie, gratie ultimelor descoperiri, existenta unor personaje a caror putere tainica a fost echivalenta cu cea a unui rege sau a unui presedinte.

Marile mistere ale istoriei dovedesc ca exista foarte des un alt adevar decat cel cunoscut indeobste, un adevar mai putin evident decat pare, in orice caz, un adevar de cele mai multe ori absent din amfiteatrele universitare.
MARILE ENIGME FAC DIN ISTORIE UN ROMAN PASIONANT.

Cartea "Marile mistere ale istoriei" a fost publicata in categoria Istorie / Enigme ale istoriei si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Laurent Pfaadt si a fost publicata de editura Paralela45. Se poate cumpara cartea Marile mistere ale istoriei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Marile mistere ale istoriei" este de 25 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-47-1401-8
Pagini: 296
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Marile mistere ale istoriei

Produse similare si recomandari

In sfarsit adevarul...
Alex Mihai Stoenescu
37.50 RON
Istoria secreta
Procopius din Caesarea
15.00 RON
Istoria Rozacrucienilor
Paul Sedir
22.00 RON
In cautarea lui Tutankhamon
Niki Horin
69.90 RON
Sfinx. Tainele istoriei vol. I
Hans-Christian Huf
16.35 RON
Enigme ale istoriei romane vol. 1
Paul Stefanescu
16.35 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Marile mistere ale istoriei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Laurent Pfaadt

Pe langa "Marile mistere ale istoriei", autorul Laurent Pfaadt a publicat si Marile mistere ale istoriei, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter