MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII

MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII

Editura Corint
31,41 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN 973-128-252-7; Aparitie 2010; Numar pagini 60; Format 20,5 x 27,5 cm

Recenzie MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII

De la Kadesh la Sarajevo, bataliile navale si terestre care au schimbat istoria. Tacticile si strategiile care au determinat victoria si erorile care au dus la infrangere. Protagonistii si armele folosite impotriva dusmanului.

Cartea "MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII" a fost publicata in categoria Istorie / Batalii celebre si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Giorgio Bergamino, Gianni Palitta, si a fost publicata de editura Corint. Se poate cumpara cartea MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII" este de 31.41 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII

Produse similare si recomandari

Pearl Harbour
27.53 RON
Al doilea razboi mondial
Simon Adams
35.91 RON
Razboaie
15.21 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Giorgio Bergamino

Pe langa "MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII", autorul Giorgio Bergamino a publicat si Marile batalii din istoria lumii, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Gianni Palitta

Pe langa "MARILE BATALII DIN ISTORIA LUMII", autorul Gianni Palitta a publicat si Marile batalii din istoria lumii, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter