Maria, regina ingerilor

Maria, regina ingerilor

Editura Adevar Divin
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Lumea ingerilor

Recenzie Maria, regina ingerilor

Maria, Regina Îngerilor este o carte nereligioasă care se încadrează în seria bestsellerurilor de mare succes ale lui Doreen Virtue ce include Minunile vindecătoare ale Arhanghelului Rafael şi Arhangheli şi maeştri înălţaţi.

Deşi prezintă obiectiv perspectiva religioasă, această carte se adresează cititorilor de diferite credinţe. Aşa cum explică Doreen:

Fecioara Maria întruchipează calităţile materne ideale: blândeţea, puritatea, afecţiunea, iubirea necondiţionată, acceptarea, smerenia, înţelepciunea, înţelegerea şi compasiunea. Ea ne oferă mângâiere şi ne linişteşte mintea. Ne alină inima rănită şi ne face să ne simţim iubiţi şi în siguranţă. De asemenea, ne ajută să avem încredere în dreptate şi bunătate.

În paginile acestei cărti, Doreen prezintă o colecţie de poveşti adevărate de viaţă, provenite de la oameni care au trăit vindecări miraculoase şi apariţii ale Fecioarei Maria. Relatările sunt grupate în categorii distincte şi sunt însoţite de comentarii şi de explicaţii dedicate celor care doresc să îşi aprofundeze relaţia cu Maria şi cu îngerii.

În plus, cartea include o serie de rugăciuni tradiţionale şi moderne adresate Fecioarei Maria, precum şi un comentariu interesant referitor la simbolurile asociate cu Maica Precurată şi o listă a locurilor de pe glob în care apariţiile acesteia au devenit faimoase.

Cartea "Maria, regina ingerilor" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Doreen Virtue si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Maria, regina ingerilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Maria, regina ingerilor" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: aprilie 2012
ISBN: 978-606-8080-85-7
Pagini: 200
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Maria, regina ingerilor

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Maria, regina ingerilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Doreen Virtue

Doreen Virtue a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Ingerii sunt cu noi : Povestiri adevarate despre oameni care au vazut ingeri si modul in care puteti vedea si voi!, Arhangheli 101, Arhangheli si maestri inaltati : Ghid pentru lucrarea si vindecarea cu ajutorul divinitatilor si zeitatilor, Bucataria bazata pe cruditati si alimente vii, Mesaje de la ingerii tai. Carti oracol. Editie noua : Set de 44 de carti oracol si un ghid, Minunile vindecatoare ale Arhanghelului Rafael, Semne de sus : Mesaje ale ingerilor care iti pot calauzi alegerile in viata, Terapia cu ingeri. Manual practic, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter