Maria Magdalena : Mister, biografie, destin

Maria Magdalena : Mister, biografie, destin

21,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Maria Magdalena : Mister, biografie, destin

În ultimii patruzeci de ani, dar mai ales după apariţia cărţii Da Vinci Code, scrisă de Dan Brown, au crescut interesul şi confuzia legate de viaţa şi identitatea Mariei Magdalena, în timp ce, adesea, savanţi specializaţi în studierea Noului Testament agravează confuzia. Cine este Maria Magdalena? Ce ar trebui să credem despre ea? Care a fost menirea ei?

În această carte accesibilă şi convingătoare, Robert Powell dezvăluie adevărata imagine a Mariei Magdalena, conform viziunilor călugăriţei germane mistice Anne Catherine Emmerich (1774–1824).
O uimitoare intuiţie a sorei Emmerich – susţinută de căutarea spirituală a lui Rudolf Steiner – se axează pe legătura dintre „discipolul pe care-l iubea Iisus” şi Lazăr cel înviat.

Robert Powell, doctor în filosofie, este un conferenţiar cunoscut la nivel internaţional, autor, specialist în arta mişcării şi terapeut prin mişcare. Este autorul lucrărilor Christian Hermetic Astrology, Divine Sophia-Holy Wisdom, The Most Holy Trinosophia and the New Revelation of the Divine Feminine, The Sophia Teachings, Chronicle of the Living Christ, The Christ Mystery şi a altor cărţi. Ţine cursuri în Europa, America de Nord şi organizează pelerinaje la locurile cele mai sacre din lume.

Cartea "Maria Magdalena" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Crestinism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Robert Powell si a fost publicata de editura Univers Enciclopedic Gold. Se poate cumpara cartea Maria Magdalena prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Maria Magdalena" este de 21 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8358-19-2
Pagini: 120
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Maria Magdalena : Mister, biografie, destin

Produse similare si recomandari

Ortodoxie si modernitate. O introducere
Pantelis Kalaitzidis
25.00 RON
Biserica si gnoza
Francis C. Burkitt
18.00 RON
Biserica si cult
Vasile Miron
25.00 RON
Dogma euharistica
Serghei Bulgakov
13.00 RON
Despre suflet si inviere
Grigorie de Nyssa
19.00 RON
In cautarea binelui comun. Pentru o viziune crestina a democratiei romanesti
Radu Carp, Dacian Gratian, Sorin Muresan, Radu Preda
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Maria Magdalena : Mister, biografie, destin. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Robert Powell

Pe langa "Maria Magdalena : Mister, biografie, destin", autorul Robert Powell a publicat si Christos si Calendarul Maya.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter