Mari enigme ale istoriei : De la Masca de Fier la monstrul din Loch Ness (Hardcover)

Mari enigme ale istoriei : De la Masca de Fier la monstrul din Loch Ness (Hardcover)

39,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mari enigme ale istoriei : De la Masca de Fier la monstrul din Loch Ness (Hardcover)

  A supravieţuit marea ducesă Anastasia execuţiei bolşevice? S-a sinucis, într-adevăr, Marilyn Monroe sau a fost asasinată? A murit Ludovic al XVII-lea în închisoarea din Templu, la vârsta de numai zece ani? Ce se petrece, de fapt, în Triunghiul Bermudelor? Cine a fost Omul cu Masca de Fier? Unde se găseşte comoara templierilor? Napoleon a fost otrăvit sau a murit din cauze naturale, pe insula Sfânta Elena?

Întrebari rămase multă vreme fără răspuns, subiecte care au captat atenţia publică de-a lungul timpului, suscitând curiozitatea oamenilor din întreaga lume şi provocând, uneori, scandaluri răsunătoare…

Cartea de faţă explică toate aceste enigme celebre, dar şi alte mistere mai puţin cunoscute, evitând cu grijă capcana senzaţionalului şi a teoriilor fanteziste lipsite de orice temei. Cele 23 de povestiri pline de suspans, de revelaţii şi de răsturnări de situaţie îi vor convinge şi pe cei mai sceptici cititori că realitatea bate de multe ori ficţiunea şi că istoria este, de departe, cel mai captivant roman.

Pierre Bellemare (n. 1929) este un cunoscut scriitor, romancier, prezentator de televiziune şi actor francez. În urma colaborării sale fructuoase cu Jean-François Nahmias (n. 1944), reputat istoric şi scriitor francez, au apărut mai multe romane şi volume de povestiri thriller şi poliţiste de succes, printre care Asasinii, Dosarele morţii, Nopţi de coşmar, dar şi lucrări de nonficţiune, precum Marile crime ale istoriei.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Mari enigme ale istoriei", publicata in 2 categorii, Beletristica / Bestseller, Istorie / Diverse, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Pierre Bellemare, Jean-Francois Nahmias, si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Mari enigme ale istoriei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mari enigme ale istoriei" este de 39.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: februarie 2012
ISBN: 978-606-600-632-3
Pagini: 304
Format: 14 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mari enigme ale istoriei : De la Masca de Fier la monstrul din Loch Ness (Hardcover)

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mari enigme ale istoriei : De la Masca de Fier la monstrul din Loch Ness (Hardcover). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Pierre Bellemare

Pe langa "Mari enigme ale istoriei : De la Masca de Fier la monstrul din Loch Ness (Hardcover)", autorul Pierre Bellemare a publicat si Mari enigme ale istoriei : De la Masca de Fier la monstrul din Loch Ness, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Jean-Francois Nahmias

Jean-Francois Nahmias a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Noaptea merovingiana, Titus si Berenice, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter