Marele pescar

Marele pescar

49,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Marele pescar

MARELE PESCAR anticipeaza fictiunea religioasa din romanul CAMASA lUI HRISTOS a lui Lloyd Douglas.

Actiunea este plasata înaintea evenimentelor din Camasa lui Hristos si spune povestea apostolului Petru, concentrându-se în jurul unui cuplu – printul arab Voldi si fugara Sarah, care jura sa îsi ucida tatal.

Cu acest prilej, autorul împleteste în firul epic vorbele si faptele lui Iisus, conturând cu maiestrie personajele apostolilor si reusind sa confere o dimensiune umana faptelor istorice reale.

Consacrat in memoria eternitatii prin Camasa lui Christos, Lloyd C. Douglas ramine unul din putinii autori ai lumii care au reusit performanta de a-si dubla o capodopera.

O lectura la capatul careia cititorul se simte mult mai aproape de Dumnezeu.

A fost scrisa de Lloyd C. Douglas si a fost publicata de editura Voyager Premium Books. Se poate cumpara cartea Marele pescar prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Marele pescar" este de 49 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
Pagini: 640
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Marele pescar

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Marele pescar. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lloyd C. Douglas

Deocamdata in afara de "Marele pescar", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lloyd C. Douglas.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter