Marea, marea (Top 10)

Marea, marea (Top 10)

Editura Polirom
19,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Marea, marea (Top 10)

Personajul-narator al romanului Marea, marea, o celebritate a scenei londoneze pe nume Charles Arrowby, se retrage intr-un sat de la marginea marii ca sa isi scrie in liniste autobiografia. Aici o intilneste pe Mary, prima lui dragoste, a carei prezenta il macina pina la obsesie si pe care planuieste sa o rapeasca.

Pe fundalul acestei aventuri emotionale, marea isi face aparitia, precum un personaj, la fiecare pas: o forta uriasa, de neinteles si de nestapinit, de care eroul cartii se simte deopotriva atras si amenintat.

"Cîtăva vreme mai tîrziu. timpul s-a scurs pentru mine ca printr-o plasa de amărăciune, remuşcâri dureroase şi hotăriri dictate de ură. Gilbert a trebuit să se întoarcă..." Continuare...

"Ziua următoare a fost una dintre cele mai relfc zile din viaţa mea. dacă nu chiar cea mai rea. M-a^ trezit asemenea osînditului înainte de execuţi Nimeni, cu excepţia lui Titus, nu..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Marea, marea (Top 10)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura engleza, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Iris Murdoch si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Marea, marea (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Marea, marea (Top 10)" este de 19.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2640-3
Pagini: 648
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Marea, marea (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
La agatat
Gordimer Nadine
24.90 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Marea, marea (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Iris Murdoch

Iris Murdoch a publicat inca 8 carti prezente in libraria noastra, Capul retezat, Castelul de nisip, Clopotul, Discipolul, Masina de iubit, cea sacra si profana, Oameni buni si oameni de bine, Pachet Promotional Iris Murdoch , Ucenicul cel bun.

Top 10+

Marea, marea (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter