Marea evadare

Marea evadare

Editura RAO
19,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Marea evadare

Tumtum şi Nutmeg se bucură de o viaţă liniştită la Nutmouse Hall, până când generalul Marchmouse decide să vină în vizită, în căutare de aventuri.

El asediază căsuţa de păpuşi a lui Lucy cu ajutorul unor soldaţi de jucărie şi se plimbă cu trenuleţul lui Arthur, lăsând un dezastru în urma sa.

Copiii au impresia că un spiriduş rău le joacă feste... Tumtum şi Nutmeg vor pune la cale un plan pentru a-l opri pe general.

Cartea "Marea evadare" a fost publicata in categoria Carti pentru copii / Carti pentru copii si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.08.2018. A fost scrisa de Emily Bearn si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Marea evadare prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Marea evadare" este de 19.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: mai 2012
ISBN: 9786066091671
Pagini: 160
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Marea evadare

Produse similare si recomandari

Ultimul Elf
Silvana De Mari
19.00 RON
Incetul cu-ncetul, invat alfabetul
Romanciuc Vasile
12.00 RON
Sexul explicat adolescentilor
Madueno Conchita
70.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Marea evadare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Emily Bearn

Pe langa "Marea evadare", autorul Emily Bearn a publicat si Tumtum si Nucsoara.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter