Marea divergenta. China, Europa si nasterea economiei mondiale moderne

Marea divergenta. China, Europa si nasterea economiei mondiale moderne

Editura Polirom
39,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Historia

Recenzie Marea divergenta. China, Europa si nasterea economiei mondiale moderne

O mare parte dintre stiintele sociale moderne isi au originea in eforturile depuse de europenii de la sfarsitul secolului al XIX - lea si din secolul XX de a intelege ce anume a determinat caracterul aparte al caii de dezvoltare economica a Europei Occidentale; insa aceste eforturi nu au dus la nici un consens. Cea mai mare parte din literatura de specialitate s-a concentrat asupra Europei, incercand sa explice dezvoltarea timpurie a industriei mecanizate pe scara larga. Comparatiile cu alte parti ale lumii au fost utilizate pentru a arata ca "Europa" - sau in unele formulari, Europa Occidentala, Europa protestanta sau chiar, pur si simplu, Anglia - a avut intre granitele sale un ingredient autohton unic al succesului industrial ori s-a bucurat in mod deosebit de lipsa vreunui impediment.

Aceasta carte va sublinia, de asemenea, exploatarea noneuropenilor - si, la un nivel mai general, accesul al resurse externe -, dar nu ca motor unic al dezvoltarii europene.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Marea divergenta. China, Europa si nasterea economiei mondiale moderne", publicata in 2 categorii, Economie / Economie mondiala, Istorie / Diverse, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Kenneth Pomeranz si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Marea divergenta. China, Europa si nasterea economiei mondiale moderne prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Marea divergenta. China, Europa si nasterea economiei mondiale moderne" este de 39.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2533-8
Pagini: 368
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Marea divergenta. China, Europa si nasterea economiei mondiale moderne

Produse similare si recomandari

Dezvoltarea ca libertate
Amartya Sen
20.00 RON
Cum sa iti gasesti clienti
Francine Carton
29.90 RON
Centrele de putere ale lumii
conf. dr. Vasile Paul, Ion Coscodaru
20.00 RON
Economia, firma si managementul bazate pe cunostinte
Nicolescu Ovidiu, Luminita Nicolescu
39.00 RON
Evolutia gandirii economice. Editia a IV-a
Gheorghe Popescu
129.00 RON
Modelare & Simulare economica. Breviar
Camelia Ratiu-Suciu
16.00 RON
Politici macroeconomice de integrare a Romaniei in Uniunea Europeana
Marius Bacescu, F. Dumitrescu, Angelica Bacescu-Carbunaru, Monica Condruz-Bacescu
49.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Marea divergenta. China, Europa si nasterea economiei mondiale moderne. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Kenneth Pomeranz

Deocamdata in afara de "Marea divergenta. China, Europa si nasterea economiei mondiale moderne", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Kenneth Pomeranz.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter