Manualul capitalistului

Manualul capitalistului

Editura Amaltea
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Manualul capitalistului

In Manualul capitalistului, Rich DeVos pune in discutie problema capitalismului generos. Nu inseamna „capitalism“ un fel de „legea junglei“, fiecare pentru el? Pentru unii ar suna mai degraba ca o contradictie in termeni; pentru Rich DeVos este o filozofie de viata.

Co-fondator al corporatiei Amway, el ofera mai mult decat o viziune pe care ne-o impartaseste in aceasta carte extraordinara. Este un plan. Un plan dovedit. Un plan care l-a facut unul dintre cei mai bogati oameni din America si care a facut ca Amway sa devina unul dintre cele mai mari succese.
Rich DeVos arata cum energia, ambitia si spiritul de intreprinzator se pot asocia pe o cale a capitalismului si valorilor morale. Povestea sa si a celorlalti parteneri ai sai din intreaga lume este o poveste despre atingerea succesului si despre ce reprezinta acesta. El arata ca acest gen de abordare este singura solutie pentru problemele zilelor noastre.

Cartea "Manualul capitalistului" a fost publicata in categoria Economie / Leadership si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Rich DeVos si a fost publicata de editura Amaltea. Se poate cumpara cartea Manualul capitalistului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manualul capitalistului" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Manualul capitalistului

Produse similare si recomandari

Know-How
Ram Charan
39.90 RON
Lider la 360 de grade
John C. Maxwell
32.00 RON
Cele mai bune lectii de leadership
Larry Winget, Sam Silverstein, Keith Harrell, Roxanne emmerich, Marc Hardy, Scott McKain, Lisa Ford, Vic Osteen, Dan Clark, Shep Hyken
28.00 RON
Sapte secrete ale liderilor inspirati
Phil Douardo, Phil Blackburn
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manualul capitalistului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Rich DeVos

Pe langa "Manualul capitalistului", autorul Rich DeVos a publicat si Fii pozitiv!, aflata pe stocul librariei noastre si livrabila imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter