Manualul tau de PHP

Manualul tau de PHP

Editura Albastra
57,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Manualul tau de PHP

Web-ul este unul dintre cele mai populare servicii ale Internetului. Site-urile si aplicatiile Web oferã posibilitatea persoanelor si companiilor sã-si comunice ideile, sã “expunã” virtual si sã vândã servicii si produse. Noul Web, cel al utilizatorilor schimbã atât Internetul cât si persoanele, caracteristicile principale ale acestuia fiind interactivitatea, posibilitatea oferitã utilizatorilor de a comunica si de a se asocia, precum si responsivitatea ridicatã a aplicatiilor.

Scopul avut în vedere la scrierea cãrtii de fatã a fost acela de a îndruma cititorii în activitatea de dezvoltare a aplicatiilor Web moderne, utilizând PHP (PHP: Hypertext Preprocessor) ca limbaj de programare pentru server si MySQL ca sistem de gestiune a bazelor de date, precum si tehnici care determinã cresterea securitãtii, dar si a interactivitãtii acestora. Cartea poate fi utilizatã atât de cãtre cititorii care nu au cunostinte de programare Web, cât si de cei care au cunostinte medii, începând cu elevii de liceu si ajungând la studenti, dar si de cãtre autodidacti.

Cartea "Manualul tau de PHP" a fost publicata in categoria Calculatoare si internet / PHP si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 03.01.2018. A fost scrisa de Traian Anghel si a fost publicata de editura Albastra. Se poate cumpara cartea Manualul tau de PHP prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manualul tau de PHP" este de 57 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-750-282-8
Pagini: 385
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manualul tau de PHP

Produse similare si recomandari

PHP4
Bill Mccarty
38.26 RON
Initiere in PHP 5
Steven Holzner
29.00 RON
Programarea in PHP. Ghid practic
Traian Anghel
20.70 RON
Invata singur PHP, MySQL si Apache
Julie C. Meroni
44.91 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manualul tau de PHP. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Traian Anghel

Traian Anghel a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Dictionar de informatica, Instrumente WEB 2.0 utilizate in educatie, Introducere in AJAX, Programare Web pentru liceu, Programarea in PHP II. Generarea de continut multimedia, Programarea in PHP. Ghid practic, Tot ce trebuie sa stii despre internet, dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter