Manualul tapiterului

Manualul tapiterului

Editura MAST
16,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Poti face si singur

Recenzie Manualul tapiterului

Fete demodate, tapiterie deformata, schelet deslipit... se impune o innoire!

Pentru a proceda corect lasati-va condusi de un profesionist. Toate etapele sunt explicate exact si ilustrate: scule si materiale, reconditionarea lemnului, chingile, montarea arcurilor, zegrasul, pana la asezarea si prinderea fetelor. Fiecare tip de scaun corespunde unei forme specifice de tapiterie: toate particularitatile sunt analizate.

Puteti oferi scaunelor dumneavoastra o tinerete noua, de durata.

Cartea "Manualul tapiterului" a fost publicata in categoria Ghiduri si carti practice / Ghiduri si carti practice si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Cecile Cau si a fost publicata de editura MAST. Se poate cumpara cartea Manualul tapiterului prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manualul tapiterului" este de 16 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1822-98-3
Pagini: 95
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manualul tapiterului

Produse similare si recomandari

Bridge... Nimic mai simplu!
Dan Dumitrescu
32.70 RON
Ghidul adolescentului
Adina Popescu
9.90 RON
Tehnica invatarii rapide
Sheila Ostrander
22.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manualul tapiterului. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Cecile Cau

Deocamdata in afara de "Manualul tapiterului", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Cecile Cau.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter