Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala

Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala

Editura Polirom
44,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala

ISBN: 978-973-46-0428-9
Aparitie: 2007
Colectie: Collegium. Psihologie

Cunoasterea tehnicilor si metodelor psihologice de cercetare si interventie constituie un avantaj strategic pentru orice practician in psihologia muncii si organizationala. Autorii manualului imbina experienta academica si cea practica, promovind indrumarea eficienta in spatiul psihologiei aplicate. Pe parcursul capitolelor, cititorii acestei lucrari psihologi practicieni, consilieri, consultanti sau clienti vor gasi descrieri, exemplificari si argumente pentru aplicarea metodelor, tehnicilor si programelor utilizate in procesul de diagnoza si interventie organizationala.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala", publicata in 2 categorii, Diverse / Diverse, Necategorisite / Necategorisite, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Zoltan Bogathy si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala" este de 44.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Zoltan Bogathy

Pe langa "Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala", autorul Zoltan Bogathy a publicat si Manual de psihologia muncii si organizationala.

Psihologie

Diverse

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter