Manual de limba engleza pentru profesionisti

Manual de limba engleza pentru profesionisti

Editura Polirom
49,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Limbi straine

Recenzie Manual de limba engleza pentru profesionisti

Manualul de fata se adreseaza unui camp de activitate in care exista numeroase lucrari de specialitate elaborate, dar o analiza exigenta a situatiei demonstreaza ca lipsesc unele resurse de analiza si informare unitare in domeniile vizate. De asemenea, se impune clarificarea unor concepte care sunt adesea traduse si implementate gresit.

Categoriile carora se adreseaza acest manual bilingv roman-englez sunt: profesionistii din domeniul afacerilor si cel juridic; profesorii si studentii de la stiinte economice, drept, litere etc.; trainerii, avandu-se in vedere abordarea comparata a practicilor specifice intalnite in Romania si in mediul anglo-saxon; profesorii de limba engleza profesionala pentru domeniile ce corespund manualului de fata; traducatorii, care au nevoie de o terminologie de specialitate exacta si de nivel inalt, precum si de persoanele de nationalitate straina care doresc sa initieze afaceri in Romania, familiarizandu-se cu specificul culturii de afaceri sin aceasta tara.

In cadrul manualului sunt constant prezentati in mod judicios atat termenii specifici, notiunile de gramatica, cat si exemplele practice ale problemelor abordate, inclusiv - in cadrul unor exemple judicios alese de corespondenta de specialitate. Toate aceste elemente sunt inglobate sau adaugate la fiecare capitol, in functie de specificul acestuia. Pe langa aceasta, manualul cuprinde si un dictionar de termeni ce corespund fiecarui domeniu de specialitate abordat.

Cartea "Manual de limba engleza pentru profesionisti" a fost publicata in categoria Limbi straine / Engleza si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Catalin Dracsineanu, Radu Haraga, si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Manual de limba engleza pentru profesionisti prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manual de limba engleza pentru profesionisti" este de 49.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2644-1
Pagini: 632
Format: 16 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manual de limba engleza pentru profesionisti

Produse similare si recomandari

Engleza practica
Dominique Lescanne, Cristopher Mason
29.98 RON
Engleza de afaceri (Ed. COMPACT)
Sarah Lewis-Schatz, Dorte Suchting
10.00 RON
English for accounting
Evan Frendo, Sean Mahoney
24.90 RON
Limba engleza. O gramatica alfabetica
Jean Brossard, Sylvie Chevalier
59.00 RON
Limba engleza pentru grupa pregatitoare
Cristina Ionescu
10.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manual de limba engleza pentru profesionisti. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Catalin Dracsineanu

Deocamdata in afara de "Manual de limba engleza pentru profesionisti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Catalin Dracsineanu.

Radu Haraga

Deocamdata in afara de "Manual de limba engleza pentru profesionisti", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Radu Haraga.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter