Manual de fotografie digitala

Manual de fotografie digitala

149,01 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Manual de fotografie digitala

Acest volum exhaustiv este fructul unei lungi cariere in domeniul fotografiei. Michael Freeman este recunoscut de mult timp ca fiind nu numai un maestru al camerei foto, ci si un autor de succes, cu carti vandute in aproape doua milioane de exemplare si traduse in 20 d elimbi. Aici, pentru prima oara, el va ofera un adevarat manual al fotografiei digitale, acoperind toate aspectele ei.

Cartea prezinta universul fotografiei, de la elementele de baza ale camerei foto si modul de a folosi lumina pana la limbajul culorilor si prelucrarea digitala. Va sunt oferite informatii utile si sugestii pentru a realiza cele mai bune fotografii de portret sau in natura, care fac din acest volum o sursa esentiala de cunoastere a domeniului fotografiei, de o autoritate profesionala incontestabila.

Cartea "Manual de fotografie digitala" a fost publicata in categoria Arta / Fotografie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Michael Freeman si a fost publicata de editura Litera International. Se poate cumpara cartea Manual de fotografie digitala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manual de fotografie digitala" este de 149.01 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 978-606-600-356-8
Pagini: 640
Format: 21 x 23,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manual de fotografie digitala

Produse similare si recomandari

Petala + CD
Alexandru Andries
69.89 RON
Fotografia de calatorie
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Fotografia urbana si de peisaj cu aparatul foto digital
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON
Fotografia digitala - ghid pentru incepatori
Joseph Ciaglia, Barbara London, John Upton, Ken Kobre, Betsy Brill
27.00 RON
Fotografia digitala cu aparate foto DSLR
Enczi Zoltan, Richard Keating
57.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manual de fotografie digitala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Michael Freeman

Michael Freeman a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, 101 ponturi de bază în fotografia digitală, Fotografia de calatorie, Ochiul fotografului : Compozitie si design pentru cele mai bune fotografii.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter