Manual de dezvoltare personala continua

Manual de dezvoltare personala continua

26,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

ISBN : 973-8495-21-0

Recenzie Manual de dezvoltare personala continua

Manualul de dezvoltare personala continua sintetizeaza numeroasele studii existente si simplifica secole de invataminte legate de arta conducerii.

Demonstreaza ca nu exista solutii "instant" pentru obtinerea succesului si, cu o profunda simplitate si o evidenta eleganta a stilului, ofera repere valoroase pentru cei dornici sa-si construiasca propriul drum spre success.

Lucrarea se adreseaza publicului larg dar va avea ecou doar in creierele celor care sunt in proces continuu de definire si dezvoltare personala. Cei care stiu ca educatia academica asigura doar supravietuirea si ca este nevoie de autoeducatie permanenta ca sa te imbogatesti spiritual si material vor considera manualul de dezvoltare personala continua o remarcabila sursa de inspiratie.
Daca tu consideri ca esti viu, profita de sansa si citeste aceasta minunata carte. Urmareste reperele marcate de autor pentru a-ti defini propriul drum si cauta sa-l urmezi cu fruntea sus, savurand clipa de clipa tot ce-ti ofera viata.

Dezvolta-te, exploateaza oportunitatile, traieste din plin! Fii un adevarat lider, controleaza-ti propria viata si inspira i pe cei din jur sa-si gaseasca drumul spre implinire.

Jim Clemmer este autorul unor carti ce au cunoscut sucesul international si un respectat creator si sustinator de seminarii si conferinte despre arta de a conduce si a deveni un adevarat lider, managementul schimbarii, concentrarea asupra nevoilor clientilor, dezvoltarea intelectuala si eficienta personala.

In ultimii 25 de ani el a sustinut peste doua mii de prezentari si sesiuni de pregatire adaptate tot atator organizatii si grupuri de interese. Jim detine prestigiosul Certificat de Orator Profesionist. Acest certificat a fost de-a lungul vremii acordat doar unui numar de 3% din cei peste 15000 de profesionisti afiliati.

Cartea "Manual de dezvoltare personala continua" a fost publicata in categoria Economie / Management si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 28.12.2017. A fost scrisa de Jim Clemmer si a fost publicata de editura Business Tech. Se poate cumpara cartea Manual de dezvoltare personala continua prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manual de dezvoltare personala continua" este de 26 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Manual de dezvoltare personala continua

Produse similare si recomandari

Mitul managerului
Michael E. Gerber
14.00 RON
Dincolo de Machiavelli
Roger Fisher, Elizabeth Kopelman, Andrea Kupfer Schneider
29.00 RON
Organizarea evenimentelor
Stephan Schafer-Mehdi
34.90 RON
Gafe epocale din istoria afacerilor
Adam Horowitz
29.00 RON
Management financiar in asigurari
Dan Anghel Constantinescu
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manual de dezvoltare personala continua. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Jim Clemmer

Deocamdata in afara de "Manual de dezvoltare personala continua", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Jim Clemmer.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter