Manual de psihologie sociala (Editia a II-a)

Manual de psihologie sociala (Editia a II-a)

Editura Polirom
39,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Manual de psihologie sociala (Editia a II-a)

Manualul de psihologie sociala se inscrie in seria lucrarilor de specialitate remarcabile publicate in Romania, constituind rezultatul unui efort colectiv de profesori experimentati, asistenti si cercetatori de la universitatile din Iasi, Bucuresti si Cluj-Napoca. Fiecare dintre autori si-a asumat capitole si domenii in care s-a evidentiat prin studii personale, prezentind, alaturi de teorii si paradigme cunoscute, rezultatele propriilor cercetari. Volumul familiarizeaza cititorii cu noile directii de cercetare in psihologia sociala, aducind o importanta contributie la un domeniu care tinde sa ocupe un loc tot mai important in sistemul stiintelor socio-umane.

Cartea " Manual de psihologie sociala (Editia a II-a)" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Adrian Neculau si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Manual de psihologie sociala (Editia a II-a) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul " Manual de psihologie sociala (Editia a II-a)" este de 39.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2004
ISBN: 973-681-759-8
Pagini: 352
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manual de psihologie sociala (Editia a II-a)

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manual de psihologie sociala (Editia a II-a). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adrian Neculau

Adrian Neculau a publicat inca 9 carti prezente in libraria noastra, 26 de teste pentru cunoasterea celuilalt, 29 de teste pentru a te cunoaste : Inteligenta • Sanatatea • Creativitatea • Familia • Cariera • Relatiile cu ceilalti, Dinamica grupului si a echipei, Psihologia servitutii voluntare, Psihologia Sociala : Nr. 22/2008 - Buletinul Laboratorului „Psihologia cimpului social” Universitatea „Al.I.Cuza”, Psihologia Sociala, Psihologia sociala. Buletinul Laboratorului „Psihologia cimpului social”. Universitatea „Al.I., Psihologia sociala. Nr. 21/2008, Un psiholog in Agora.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter