Manual de psihologia muncii si organizationala

Manual de psihologia muncii si organizationala

Editura Polirom
32,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Psihologie

Recenzie Manual de psihologia muncii si organizationala

Manualul, structurat ca un curs universitar destinat viitorilor psihologi, practicieni, consilieri, consultanti sau cercetatori din domeniu, analizeaza principalele notiuni de psihologie a muncii si organizationala din perspectiva noilor evolutii ale acestei stiinte. Autorii prezinta teoriile, informatiile si cercetarile relevante, acordind atentie modurilor de utilizare a acestor informatii de catre psihologul/ specialistul in psihologia muncii si organizationala pentru a raspunde problemelor practice care apar in organizatii.

Cartea "Manual de psihologia muncii si organizationala" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Zoltan Bogathy si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Manual de psihologia muncii si organizationala prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manual de psihologia muncii si organizationala" este de 32.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2004
ISBN: 973-681-536-6
Pagini: 320
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manual de psihologia muncii si organizationala

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manual de psihologia muncii si organizationala. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Zoltan Bogathy

Pe langa "Manual de psihologia muncii si organizationala", autorul Zoltan Bogathy a publicat si Manual de tehnici si metode in psihologia muncii si organizationala.

Psihologie

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter