Manual de jurnalism (vol .I)

Manual de jurnalism (vol .I)

Editura Polirom
26.94 24.25 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Collegium
Seria: Media

Recenzie Manual de jurnalism (vol .I)

Prima colectie romaneasca de lucrari in domeniul mass-media este inaugurata prin volumul coordonat de prof. dr. Mihai Coman, decanul facultatii de profil din Bucuresti. Structurat in trei parti dedicate presei scrise, audiovizualului si deontologiei ziaristului, cartea este un excelent instrument de lucru pentru studentii in jurnalism si pentru cei care practica deja aceasta profesiune. Manualul prezinta si o serie de greseli rasunatoare in presa romaneasca postdecembrista, insotite de explicatii si de extrase din cele mai prestigioase cotidiene din lume.

Cartea "Manual de jurnalism (vol .I)" a fost publicata in categoria Mass-media, jurnalism / Massmedia. Jurnalism si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 30.12.2017. A fost scrisa de Mihai Coman si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Manual de jurnalism (vol .I) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manual de jurnalism (vol .I)" este de 24.246 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2001
ISBN: 973-683-828-5
Pagini: 232
Format: carte
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manual de jurnalism (vol .I)

Produse similare si recomandari

Romania Captiva
Bogdan Ficeac
20.00 RON
Canonul si tarotul
Carmen Musat
26.00 RON
Despre televiziune
Pierre Bourdieu
9.90 RON
Introducere in designul de presa
Alexandra Bardan
30.00 RON
Cate ceva despre mass-media
Sardar Ziauddin
14.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manual de jurnalism (vol .I). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Mihai Coman

Mihai Coman a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Introducere in antropologia culturala : Mitul si ritul, Introducere in sistemul mass-media editia a III - a, Manual de jurnalism, Manual de jurnalism (vol. II), Mass media in Romania post-comunista, Studii De Mitologie.

Media

Mass-media, jurnalism

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter