Manual de crestere a albinelor : Ghid complet, pas cu pas, de crestere a albinelor

Manual de crestere a albinelor : Ghid complet, pas cu pas, de crestere a albinelor

Editura MAST
35,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Manual de crestere a albinelor : Ghid complet, pas cu pas, de crestere a albinelor

Manual de crestere a albinelor este o carte de referinte completa si usor de citit care face o incursiune in lumea interesanta a albinei melifere si mestesugului cresterii albinelor.

Aici veti gasi: ciclul de viata al albinei melifere precum si modul in care functioneaza colonia,albina melifera in cadrul mediului inconjurator si importanta ei in polenizare,alegerea echipamentului si procurarea albinelor,gasirea si infiintarea unei stupine,recomandari cu privire la prevenirea si controlul roirii,utilizarea mierii,cerii de albine si propolisului cat si multe altele.

Cartea "Manual de crestere a albinelor" a fost publicata in categoria Agricultura / Apicultura si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Claire Waring, Adrian Waring, si a fost publicata de editura MAST. Se poate cumpara cartea Manual de crestere a albinelor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manual de crestere a albinelor" este de 35 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-1822-94-5
Pagini: 160
Format: 20 x 27 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manual de crestere a albinelor : Ghid complet, pas cu pas, de crestere a albinelor

Produse similare si recomandari

Bolile albinelor
Wolfgang Ritter
12.50 RON
Tehnologie apicola
Marian Bura, Silvia Patruica, Vlad Alexandru Bura
34.99 RON
Albinele si produsele lor
Liviu Alexandru Marghitas
35.97 RON
Totul despre apiterapie
Rawhi Muin Ali Abdalla
29.90 RON
Albinaritul pentru incepatori
Franz Lampeitl
10.00 8.50 RON
  

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manual de crestere a albinelor : Ghid complet, pas cu pas, de crestere a albinelor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Claire Waring

Deocamdata in afara de "Manual de crestere a albinelor : Ghid complet, pas cu pas, de crestere a albinelor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Claire Waring.

Adrian Waring

Deocamdata in afara de "Manual de crestere a albinelor : Ghid complet, pas cu pas, de crestere a albinelor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Adrian Waring.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter