Mantuitorul Dunei (Hardcover)

Mantuitorul Dunei (Hardcover)

Editura Nemira
42,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Nautilus SF, Frank Herbert

Recenzie Mantuitorul Dunei (Hardcover)

„Seria Dune este portretul unei societăţi închipuite, cea mai bogată frescă zugrăvită vreodată de un scriitor SF, si totodată o poveste care te cucereste prin acţiune si prin reflecţiile filozofice. Dune este un fenomen incredibil în literatura science fiction.“ - Washington Post

„Saga lui Frank Herbert a făcut istorie si reprezintă o referinţă crucială în lumea SF si, de asemenea, un icon al culturii populare. A rămas până în prezent cea mai importantă serie a genului.“ - SF Reviews

„Viaţa nu este o problemă pe care trebuie s-o rezolvăm, ci o realitate pe care trebuie s-o trăim.“ - Frank Herbert

Scriitorul american crede că natura umană, cu plusurile si minusurile ei, nu se va sfârsi niciodată. Ea este forţa care duce mai departe istoria. Acesta este mesajul pe care îl descifrăm în al doilea volum din seria Dune. În Mântuitorul Dunei, Frank Herbert rafinează si îmbogăţeste universul înfăţisat în prima carte. Stiinţa, religia si arta se amestecă tulburător într-o poveste fără rival.

Cartea "Mantuitorul Dunei (Hardcover)" a fost publicata in categoria SF / Frank Herbert si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Frank Herbert si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Mantuitorul Dunei (Hardcover) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mantuitorul Dunei (Hardcover)" este de 42.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-606-579-360-6
Pagini: 304
Format: 15 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: dune , frank herbert , mantuitorul dunei

Pret Mantuitorul Dunei (Hardcover)

Produse similare si recomandari

Dune
Frank Herbert
39.50 29.90 RON
Copiii Dunei
Frank Herbert
29.50 21.90 RON
Canonicatul Dunei
Frank Herbert
35.00 RON
Mantuitorul Dunei
Frank Herbert
19.50 14.90 RON
Pandora. Efectul Lazar
Bill Ransom, Frank Herbert
29.90 22.90 RON
Pandora. Factorul inaltare
Bill Ransom, Frank Herbert
25.11 RON
Dune (Hardcover)
Frank Herbert
89.90 RON
Mantuitorul Dunei (Hardcover)
Frank Herbert
42.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mantuitorul Dunei (Hardcover). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Frank Herbert

Frank Herbert a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Canonicatul Dunei, Copiii Dunei, Dune, Dune (Hardcover), Ereticii Dunei, Imparatul zeu al Dunei, Mantuitorul Dunei, Pandora. Efectul Lazar, Pandora. Factorul inaltare, Pandora. Incidentul Iisus.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter