Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10)

Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10)

Editura Polirom
14,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Top 10+

Recenzie Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10)

Fie ca este un frizer ticait, cicalit de nevasta, pe care il loveste nenorocirea din pricina unui nas gasit in piine, sau un functionar a carui pasiune pentru litere e pe atit de mare, pe cit de mica-i este averea pe care si-o cheltuie pe-o manta, eroul povestirilor lui Gogol este in toate numai excese: simte enorm, vede monstruos si totul ii este peste poate.

Veselia pe care o nasc intimplarile lui este, cum o spune chiar Gogol, rodul unor accese „inexplicabile chiar pentru mine insumi, care proveneau probabil chiar din starea mea bolnavicioasa. Ca sa ma distrez, nascoceam toate lucrurile comice de care eram in stare”.

"Aşadar, sînt în Spania şi totul s-a petrecut atît de iute, încît de-abia am putut sâ mă dezmeticesc. Azi-dimineaţă au venit la mine delegaţii spanioli şi împreună..." Continuare...

"La două după-amiază m-am dus cu gîndul s-o văd cu orice preţ pe Fidele şi s-o interoghez. Nu pot suferi varza, al cărei miros răbufneşte din toate dughenele de mărunţişuri de pe strada..." Continuare...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10)", publicata in 2 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura rusa, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de N.V. Gogol si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10) prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10)" este de 14.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2402-7
Pagini: 156
Format: 10,6 x 18 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10)

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10). Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

N.V. Gogol

Pe langa "Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10)", autorul N.V. Gogol a publicat si Mantaua : Povestiri, Nuvele.

Top 10+

Mantaua. Nasul. Insemnarile unui nebun (Top 10)
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter