Mantaua lui Hipocrate

Mantaua lui Hipocrate

Editura Eikon
30,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Eseu si critica literara, proza, poezie

Recenzie Mantaua lui Hipocrate

Născut în 1946 la Hodiş în judeţul Cluj, medic primar (chirurgie oro-maxilo-facială), profesor doctor al U.M.F. Iuliu Haţieganu din Cluj-Napoca, şef al Clinicii de chirurgie oro-maxilo-facială, chirurgie plastică şi microchirurgie reconstructivă, Teofil Lung este autor a opt cărţi de specialitate şi aproape o sută de lucrări ştiinţifice publicate în reviste româneşti sau străine.

Participant la câteva zeci de congrese naţionale şi europene dar şi din America, Japonia sau China, la care a susţinut peste nouăzeci de comunicări, profesorul Teofil Lung îşi înscrie în palmares mai bine de şase mii de operaţii în zona capului şi gâtului, cu preponderenţă în patologia oncologică, unele dintre acestea fiind premiere naţionale sau chiar europene, cu ecou în presa scrisă şi televiziune. Este membru al multor asociaţii profesionale naţionale şi internaţionale.
Cartea de faţă este un alt mod de a rămâne în preajma omul

Cartea "Mantaua lui Hipocrate" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura romana si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Teofil Lung si a fost publicata de editura Eikon. Se poate cumpara cartea Mantaua lui Hipocrate prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mantaua lui Hipocrate" este de 30 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-757-520-3
Pagini: 160
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mantaua lui Hipocrate

Produse similare si recomandari

Blogstory
Nora Iuga
1.50 RON
Institutia moarta a postei
Ionut Chiva
12.00 RON
Barbat pe tocuri
Michel Martin
18.00 RON
Deania neagra
Alexandru Petria
24.00 RON
Rezistenta prin teatru
Dinu Kivu
29.98 RON
Versuri
Ion Minulescu
12.00 RON
Basme, nuvele, teatru
Barbu Stefanescu Delavrancea
6.54 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mantaua lui Hipocrate. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Teofil Lung

Deocamdata in afara de "Mantaua lui Hipocrate", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Teofil Lung.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter