Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme

Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme

Editura Curtea Veche
20,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: EZO

Recenzie Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme

Ilustraţii: Eric Villa, Hacob Taurà

Desene şi machetă: Mercedes Rojas

Carte de colorat.

Mandalele ne ajută să ne găsim echilibrul prin intermediul jocului cu forme şi culori. Cu ajutorul unui punct central, mandala ne permite să ne deschidem spre spiritual, să ne înţelegem eul interior şi să-l armonizăm cu lumea care ne înconjoară şi să evoluăm, astfel, ca indivizi.

Cu mandalele tibetane ne vom putea dezvolta creativitatea şi capacitatea de a contempla cu ajutorul simbolurilor precum Floarea de Lotus sau Roata Legii.

Cartea "Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Editor Carles Munoz Miralles si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme" este de 20 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-588-329-1
Pagini: 58
Format: 22 x 22 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: mandale tibetane

Pret Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON
Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme
Editor Carles Munoz Miralles
20.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Editor Carles Munoz Miralles

Deocamdata in afara de "Mandale tibetane: Armonie prin culori si forme", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Editor Carles Munoz Miralles.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter