Manastiri si biserici din Romania + DVD : Versiune in limba germana

Manastiri si biserici din Romania + DVD : Versiune in limba germana

79,50 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Numar de pagini : 160; Format : 23 x 28 cm; ISBN : 978-973-7959-79-9

Recenzie Manastiri si biserici din Romania + DVD : Versiune in limba germana

Romanii au cautat întotdeauna in vremurile grele un sprijin in biserica; poate si de aceea au dorit sa ofere bisericii realizari cu care sa se mandreasca peste timp.

Albumul infatiseaza cele mai remarcabile realizari ecleziastice ale Romaniei, unele din ele renumite in intreaga lume – manastirile din Nordul Moldovei, Curtea de Arges, Cozia, Tismana, Sinaia, Cernica si multe altele.

Cartea "Manastiri si biserici din Romania + DVD" a fost publicata in categoria Arta / Albume si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 29.12.2017. A fost scrisa de Adela Vaetisi si a fost publicata de editura Noi Media Print. Se poate cumpara cartea Manastiri si biserici din Romania + DVD prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manastiri si biserici din Romania + DVD" este de 79.5 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro
Subiecte: biserici , Romania

Pret Manastiri si biserici din Romania + DVD : Versiune in limba germana

Produse similare si recomandari

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manastiri si biserici din Romania + DVD : Versiune in limba germana. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Adela Vaetisi

Adela Vaetisi a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Manastiri si biserici din Romania : Versiune in limba germana, Manastiri si biserici din Romania : Versiune in limba romana, Manastiri si Biserici din Romania : Versiune in limba franceza, Manastiri si Biserici din Romania : Versiune in limba engleza, Manastiri si biserici din Romania + DVD : Versiune in limba romana, Manastiri si biserici din Romania + DVD : Versiune in limba franceza, dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter