Manastirea din Parma

Manastirea din Parma

Editura Gramar
28,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Manastirea din Parma

Judecat de Balzac ca fiind cel mai important roman francez al timpului sau, Manastirea din Parma este un portret clasic de aventura aristocratica. Fabrizio del Dongo, participant la batalia de la Waterloo, candideaza la postul de arhiepiscop. El este susţinut de matuşa sa, care îl iubeşte foarte mult, ducesa de Sanseverina. Partidul advers însă izbuteşte să facă să fie arestat şi, în vreme ce ducesa se străduieşte să-1 salveze, Fabricio se îndrăgosteşte de Clelia, fiica guvernatorului închisorii.

Protagonistul romanului trece prin nenumărate întâmplări: evadează, e pe cale să fie otrăvit, este salvat de Clelia - care însă trebuie să se mărite cu un alt bărbat. După mai mulţi ani, când Clelia moare, Fabricio - devenit celebru în lumea ecleziastică - se retrage la Mănăstirea Parma.

Manastirea din Parma, ultima lucrare de mari dimensiuni a celui care, atata timp cat a trait, s-a numit Henry Beyle, iar cand a devenit nemuritor, se numeste Stendhal. Viata si opera lui Stendhal au avut parte, mai ales de vreo cinzeci de ani incoace, de cercetatori pasionati, scormonitori curiosi si sistematizatori neobisnuiti de manuscrise compacte si notatii disperate, adevarati copoi de urme si indici literare…”

Cartea "Manastirea din Parma" a fost publicata in categoria Beletristica / Literatura clasica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. Se poate cumpara cartea Manastirea din Parma prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manastirea din Parma" este de 28 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-8395-01-2
Pagini: 416
Format: 14 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manastirea din Parma

Produse similare si recomandari

Hotomanii
William Faulkner
39.99 RON
Iscoada in tarana
William Faulkner
35.99 RON
Europenii
Henry James
13.08 RON
Camera lui Jacob
Virginia Woolf
19.99 RON
Insula cu Elice
Jules Verne
20.00 RON
Virginia Woolf
22.90 RON
A trai pentru a-ti povesti viata
Gabriel Garcia Marquez
49.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manastirea din Parma. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.
Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter