Mananca, roaga-te, iubeste

Mananca, roaga-te, iubeste

Editura Humanitas
31,37 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mananca, roaga-te, iubeste

Mânâncă, roagă-te, iubeşte nu este pur şi simplu o carte de travel şi nici un jurnal de călătorie facil. Cu toţii ar trebui să facem măcar o dată în viaţă ce a făcut Liz Gilbert: să petrecem câte 4 luni în 3 locuri diferite.

Impresiile ei de americancă în Italia, India şi Indonezia sunt completate de fine, tranşante şi pline de umor observaţii asupra vieţii, relaţiilor, interacţiunilor dintre oameni. Prin experienţele ei vezi nu numai diferenţele culturale, ci ţi se clarifică coordonatele vieţii contemporane aşa cum poate fi ea trăită, comparată şi înţeleasă.

Nu am văzut încă filmul unde rolul ei e jucat de Julia Roberts, dar datorită acestei cărţi am ţinut să merg în Ubud, Bali, şi recunosc că este cel mai frumos loc în care am stat vreodată. Şi nu spun asta de dragul exotismului sau conformismului. Cartea lui Liz a bătut orice ghid aveam cu mine, şi a avut dreptate.

5 milioane de exemplare vandute

Bestseller New York Times

O femeie cauta lucrurile cu adevarat importante in Italia, India si Indonezia.

La 30 si ceva de ani, Liz Gilbert are tot ce-si poate dori o femeie ambitioasa. Si totusi e asaltata de indoieli, sufera de panica si insatisfactii. Urmeaza divortul, prabusirea in depresie, o relatie catastrofala…

Asa ca Liz abandoneaza totul si pleaca in lume de una singura. In Italia, gusta "la dolce vita" si deliciile ei culinare, punand "cele mai fericite" 12 kilograme din viata. In India, afla intr-un ashram, prin asceza (trezire la 3 dimineata, meditatie si frecat de podele), ce este cautarea spirituala. In Indonezia, incearca sa-si reconcilieze trupul cu sufletul, sa descopere echilibrul care se cheama fericire – si isi gaseste marea dragoste.

Uneori, fericirea se afla la capatul lumii. Calatoresti ca sa ajungi la tine insati. Ca sa te descoperi.

"O carte de memorii atragatoare, inteligenta si amuzanta…" (Lev Grossman, TIME MAGAZINE)

"O calatorie fascinanta si plina de miez, repovestita cu verva, umor si intuitie. Si altii au scris, inainte de Gilbert, asemenea memorii, dar putini au intrecut-o." (John Marshall, SEATTLE POST-intelligencer)

"N-am mai citit niciodata despre o asemenea aventura, in care un scriitor isi pune in bagaj toata viata si o ia cu el la drum." (Alan Richman)

"Elizabeth Gilbert ne duce intr-un pelerinaj, ea are umorul, intuitia si farmecul care insotesc doar autodezvaluirea sincera si scrisul de buna calitate." (Jack Kornfield)
 

Cartea "Mananca, roaga-te, iubeste" a fost publicata in categoria Beletristica / Memorialistica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Gilbert Elizabeth si a fost publicata de editura Humanitas. Se poate cumpara cartea Mananca, roaga-te, iubeste prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mananca, roaga-te, iubeste" este de 31.37 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Mananca, roaga-te, iubeste

Produse similare si recomandari

Memorie si identitate
Ioan Paul al II-lea
34.99 RON
Rafael. O viata fericita
Antonio Forcellino
49.90 RON
Arme fara vina
Petru Vasilescu
18.00 RON
Vultur si inger
Juli Zeh
19.99 RON
Romanii vazuti la ei acasa
Jacek Roman
20.00 RON
De vanzare: Mariana, 15 ani.
Iana Matei
29.99 RON
Drumuri printre amintiri
Dan Grigorescu
35.00 RON
Rapsodia epistolara. Volumul II
Anton Golopentia
50.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mananca, roaga-te, iubeste. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Gilbert Elizabeth

Deocamdata in afara de "Mananca, roaga-te, iubeste", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Gilbert Elizabeth.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter