Manager la minut : Editia a II - a

Manager la minut : Editia a II - a

Editura Curtea Veche
18,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Manager la minut : Editia a II - a

„Mă consider Manager la Minut pentru că îmi ia foarte puţin să obţin rezultate bune de la oamenii mei.“ Acesta este mesajul central pe care protagonistul cărţii de faţă îl adresează cititorilor, invitându-i într-o călătorie captivantă la capătul căreia se află eficienţa managerială şi succesul în motivarea angajaţilor.

Dr. Kenneth Blanchard şi Dr. Spencer Johnson, experţi de renume în psihologia organizaţională şi consultanţi cu o vastă experienţă în management, propun un model simplu şi eficient de gestionare a relaţiilor cu subordonaţii şi de formulare a obiectivelor fiecărui angajat în parte.

Urmându-i pas cu pas într-o carte-dialog care se citeşte pe nerăsuflate, veţi putea ajunge la rândul vostru, cu multă uşurinţă, Manageri la Minut.

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Manager la minut", publicata in 2 categorii, Economie / Management, Economie / Relatii economice internationale, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Kenneth Blanchard, Spencer Johnson, si a fost publicata de editura Curtea Veche. Se poate cumpara cartea Manager la minut prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Manager la minut" este de 18 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2009
ISBN: 978-973-669-829-3
Pagini: 140
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Manager la minut : Editia a II - a

Produse similare si recomandari

Raspunsul lor.. da
Rogher Fisher, Bruce Patton, William Ury
22.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON
Managementul Operatiunilor. Editia a V - a
Nigel Slack, Robert Johnston, Stuart Chambers
170.00 RON
Cum sa devii manager de succes
Michael Morris
18.53 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Manager la minut : Editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Kenneth Blanchard

Pe langa "Manager la minut : Editia a II - a", autorul Kenneth Blanchard a publicat si Cum sa lucrezi ca un manager la minut.

Spencer Johnson

Spencer Johnson a publicat inca 6 carti prezente in libraria noastra, Cine mi-a luat cascavalul?, Cine mi-a luat cascavalul? (audiobook) , Da sau Nu : Ghidul deciziilor eficiente, Darul. Succesul incepe in prezent, Mama la minut, Tata la minut.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter