Managementul schimbarii organizationale : Editia a III - a

Managementul schimbarii organizationale : Editia a III - a

Editura Economica
58,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 432; Format : 14 x 20 cm; ISBN : 978-973-709-344-8

Recenzie Managementul schimbarii organizationale : Editia a III - a

Considerăm că această lucrare, referitoare la managementul schimbării organizaţionale, reprezintă un ghid practic, ce poate fi folosit de către manageri sau consultanţi în management, pentru a concepe, proiecta şi aplica măsuri de perfecţionare a managementului, care să conducă la dezvoltarea organizaţiei.

Lucrarea se adresează şi studenţilor, cursanţilor la postuniversitare sau celor implicaţi în programe MBA, care se pregătesc în domeniul teoriei, dar mai ales al practicii manageriale. Ea reprezintă, în acest  sens, o continuare a unei lucrări, care a apărut la aceeaşi editură, intitulată „Fundamentele managementului organizaţiei”.

Dar, aşa cum rezultă şi din titlu, în lucrarea respectivă se prezintă concepte de bază ale managementului organizaţiei, pe când în  prezenta lucrare autorii încearcă să pună în mâna cititorilor instrumente practice, care pot fi folosite pentru  a conduce organizaţia, pentru a o adapta mediului, deci pentru a o schimba în permanenţă.

Obiectivul fundamental al acestei cărţi este de a răspunde – în domeniul managementului – la întrebarea: „Cum se face...?”. Mai corect, cum se face o analiză a activităţii unei organizaţii, cum se negociază o schimbare, cum se elaborează strategia organizaţiei, cum se proiectează sau cum se perfecţionează organizarea structurală a unei organizaţii ş.a.m.d.

Pentru a răspunde la astfel de întrebări, referitoare la modalităţile de concepere, proiectare şi implementare a schimbărilor în domeniul problematicii managementului organizaţiei, este necesară, pe lângă o foarte bună cunoaştere a fundamentelor, a conceptelor de bază din acest domeniu, şi o însuşire a experienţei managerilor şi specialiştilor în domeniul schimbării organizaţionale. Această experienţă practică a celor direct implicaţi în procesele schimbării organizaţionale se concretizează într-un ansamblu de metodologii manageriale, referitoare la fiecare componentă a sistemului de management al organizaţiei. - Autorii

Cartea "Managementul schimbarii organizationale" a fost publicata in categoria Economie / Management si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Eugen Burdus, Caprarescu Gheorghita, Armenia Androniceanu, si a fost publicata de editura Economica. Se poate cumpara cartea Managementul schimbarii organizationale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Managementul schimbarii organizationale" este de 58 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Managementul schimbarii organizationale : Editia a III - a

Produse similare si recomandari

Perspectiva de pilot
John Michael Magness
20.00 RON
Control Managerial
Aurelian Simionescu, Florian Buse, Bud Nicolae , Ion Purcaru Stamin
35.00 RON
Cele 17 legi ale muncii in echipa
John Maxwell
19.00 RON
Cum sa faci mai mult profit
Michael K. Lawson
25.00 RON
Controlul financiar al afacerilor
Ionel Bostan
24.00 RON
Resurse umane. Management si gestiune
Constantin Rosca, Mihai Varzaru, Ion Gh. Rosca
33.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Managementul schimbarii organizationale : Editia a III - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Eugen Burdus

Eugen Burdus a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Fundamentele managementului organizatiei : Editia a II - a, Management : Studii de caz. Exercitii. Probleme. Teste. Grile de evaluare, Tratat de management, Intreprinzatorul, dintre care primele 3 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Caprarescu Gheorghita

Caprarescu Gheorghita a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Managementul resurselor umane in turism : Sinteze, grile, studii de caz, Managementul strategic al firmei de comert si turism.

Armenia Androniceanu

Deocamdata in afara de "Managementul schimbarii organizationale : Editia a III - a", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Armenia Androniceanu.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter