Managementul productiei de film

Managementul productiei de film

Editura Tritonic
45,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Comunicare media

Recenzie Managementul productiei de film

"De la scenariu pana la filmul terminat, cartea acopera aproape toate aspectele productiei unui film. Oferind detalii asupra structurilor de bussines si aspectele legale necesare unui producator independent, dilema cinematografie arta sau industrie este deslusita prin prisma economicului, unde filmul trebuie prezentat nu pe criterii artistice ci pentru a-si recupera costurile de productie si eventual a genera profit.

Incercand sa demistifice secretele calculelor financiare creative, folosite mai ales de marile studiouri americane, cartea examineaza variatele aspecte ale generarii veniturilor si componentele de consum in productia de filme, incercand sa dezvaluie cititorului avizat sau profan, diferitele forme de finantare atat de specifice productei de filme si multitudinea de modalitati de calcul a profitului brut sau net in cinematografie, domeniu unicat financiar, care aduce atat de mari castiguri unor actori si da de lucru la atat de multi profesionisti.

Cartea deschide un drum nebatatorit la noi pana in prezent, cel al viziunii economice asupra productiei filmului, atat de necesara acum, intr-o lume in permanenta evolutie si schimbare, cand singurul nostru judecator ramane nemiloasa cenzura financiara. - Spicuiri din aprecieri de specialitate.

Domnul Lucian Pricop reuseste sa puna in pagina intr-un mod inspirat manualul de razboi al producatorului de film. Experienta indelungata a domniei sale in acest domeniu recomanda aceasta lucrare drept referinta pentru fiecare producator roman, incepator sau incercat deja in sala de cinematograf. Pentru ca filmul romanesc trece astazi cu usurinta granitele si castiga festivaluri importante, pentru ca productia internationala de film a adus  numeroase «batalii» cinematografice in Romania in ultimii ani, aceasta carte este un ghid necesar fiecarui «general» de film care vrea sa castige toate luptele cu atentia si emotia spectatorilor din salile de cinema." - ANDREI BONCEA, Producator, Director general Studiourile Media Pro Pictures

Cartea "Managementul productiei de film" a fost publicata in categoria Relatii publice si comunicare / Comunicare si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Lucian Pricop si a fost publicata de editura Tritonic. Se poate cumpara cartea Managementul productiei de film prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Managementul productiei de film" este de 45 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: noiembrie 2011
ISBN: 978-606-8320-04-5
Pagini: 440
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Managementul productiei de film

Produse similare si recomandari

Cum sa vorbim in public
Dale Carnegie
25.00 RON
Sa citim repede si bine
Soulez Bettina
16.90 RON
Ora de comunicare nonviolenta
Victoria KIindle Hodson
27.00 RON
Dictionar de comunicare, negociere si mediere
Botezat Elena Aurelia
16.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Managementul productiei de film. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lucian Pricop

Pe langa "Managementul productiei de film", autorul Lucian Pricop a publicat si Dictionar de sinonime .

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter