Managementul muzeal. Editia a II - a

Managementul muzeal. Editia a II - a

22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Managementul muzeal. Editia a II - a

În ultimele două decenii problematica gestionării, administrării şi managementului mărturiilor trecutului, ca şi a valorilor prezentului s-a pus cu deosebită vigoare. Cine răspunde de aceste valori şi cum o face? În ce măsură acestea sunt bine gestionate pentru a putea fi folositoare societăţii contemporane şi a sluji celor care vor urma? Cum sunt conduse instituţiile de specialitate, cele care — prin specialişti — cercetează, îmbogăţesc, păstrează, interpretează şi difuzează aceste valori spre contemporanii noştri, în interes public?

De fiecare dată s-a concluzionat că soarta  acestor mărturii depinde, în bună măsură de cei care au răspunderi în muzee şi colecţii, în institute de cercetare, dar şi în industriile culturale, cei care le investighează şi restaurează ori doar beneficiază de ele ca operatori de turism.

Cum patrimoniul cultural şi natural este un tezaur care depăşeşte interesele individuale şi adeseori chiar pe cele naţionale — aparţinând umanităţii —, răspunsurile la asemenea interogaţii devin de cel mai larg interes. În bună măsură de aceste răspunsuri şi cum se aplică soluţiile în practică depinde soarta avuţiei celei mai de preţ: Patrimoniul cultural şi natural. - prof. univ. dr. Ioan Opriş

Cartea "Managementul muzeal. Editia a II - a" a fost publicata in categoria Diverse / Diverse si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Ioan Opris si a fost publicata de editura Cetatea de Scaun. Se poate cumpara cartea Managementul muzeal. Editia a II - a prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Managementul muzeal. Editia a II - a" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-537-059-3
Pagini: 182
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro
Subiecte: management muzeal

Pret Managementul muzeal. Editia a II - a

Produse similare si recomandari

Misterele francmasoneriei
Paul Stefanescu
21.80 RON
Descoperirea vietii personale
Constantin Micu Stavila
48.00 RON
Alegeri care iti schimba viata
Hal Urban
32.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Managementul muzeal. Editia a II - a. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ioan Opris

Ioan Opris a publicat inca 4 carti prezente in libraria noastra, Aurel Decei sau destinul disperarii, Comisiunea monumentelor istorice, Istoricii si Securitatea. Vol I, Istoricii si Securitatea. Vol II, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 4 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter