Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc : Curs universitar pentru Masterat

Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc : Curs universitar pentru Masterat

99,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Management

Recenzie Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc : Curs universitar pentru Masterat

Inceputul secolului XXI ne infatiseaza amploarea deosebita a activitatilor economice ce se desfasoara in statele puternic dezvoltate din Europa, America si Asia. Relatiile economice internationale cunosc un dinamism fara precedent, fiind integrate noi state si sisteme economice.

Este in afara oricarei indoieli faptul ca in acest nesfarsit teritoriu al economiei se initiaza, dezvolta si finalizeaza un numar impresionant de afaceri ilegale, care alcatuiesc ceea ce, foarte adesea, este cunoscut ca fenomenul de criminalitate a afacerilor. Frauda lezeaza economia in ansamblul ei, cauzeaza imense pierderi financiare, slabeste stabilitatea sociala, ameninta structurile democratice, determina pierderea increderii in sistemul economic, corupe si compromite institutiile economice si sociale.

Prin urmare, acumularea ilegala a unor sume mari de bani este strans legata de procesul de spalare a banilor. Cand se vorbeste de spalare a banilor, mare parte din oameni se gandesc la jocuri de noroc, deoarece exista la nivel popular, o perceptie gresita din punctul nostru de vedere, ca activitatea desfasurata de cazinouri este principala modalitate de albire a banilor murdari.

In cursul Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc in Uniunea Europeana vom incerca sa prezentam principalele moduri de descoperire, instrumentare si combatere a fraudelor in domeniul jocurilor de noroc in tara noastra, la nivel european si international, prezentand in acest sens, principalele reglementari, moduri de functionare si gestionare a activitatilor specifice agentilor economici organizatori de jocuri de noroc.

Cursul Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc in Uniunea Europeana se adreseaza masteranzilor programelor de studii universitare avansate „Managementul Investigarii Fraudelor” si „Investigarea Fraudelor”, organizate in cadrul Facultatii de Politie din Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, dar si colegilor din cadrul Politiei de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Politiei Romane, Comisarilor din Garda Financiara si altor categorii specializate in investigarea si combaterea criminalitatii afacerilor.

Fara a avea pretentia ca, in prezentul curs am epuizat toate aspectele care vizeaza desfasurarea jocurilor de noroc la nivel national si international, consideram ca prin modul de abordare al temei am reusit sa sintetizam principalele aspecte care prezinta interes pentru specialistii din domeniul jocurilor de noroc, fie ca este vorba de agentii economici organizatori de joc sau de reprezentantii statelor insarcinati cu prevenirea si combaterea ilegalitatilor in „industria jocurilor de noroc”.

Cartea "Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc" a fost publicata in categoria Economie / Management si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 26.12.2017. A fost scrisa de Marius Pantea si a fost publicata de editura Pro Universitaria. Se poate cumpara cartea Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc" este de 99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: iunie 2012
ISBN: 978-973-129-918-1
Pagini: 620
Format: 17 x 24 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc : Curs universitar pentru Masterat

Produse similare si recomandari

Raspunsul lor.. da
Rogher Fisher, Bruce Patton, William Ury
22.00 RON
Realitatea in afaceri
Guy Kawasaki
49.00 RON
Managementul Operatiunilor. Editia a V - a
Nigel Slack, Robert Johnston, Stuart Chambers
170.00 RON
Cum sa devii manager de succes
Michael Morris
18.53 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc : Curs universitar pentru Masterat. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Marius Pantea

Deocamdata in afara de "Managementul activitatilor de prevenire si combatere a ilegalitatilor in domeniul jocurilor de noroc : Curs universitar pentru Masterat", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Marius Pantea.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter