Maimutele pe intelesul copiilor

Maimutele pe intelesul copiilor

Editura Vox
22,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Anul aparitiei : 2008; Numar de pagini : 28; ISBN : 9789738862197

Recenzie Maimutele pe intelesul copiilor

Cuprins :

- Cimpanzeul
- Gorila
- Urangutanul
- Gibonul
- Lemurienii
- Babuinul
- Macacul
- Maimutele urlatoare
- Uakari Rubicond
- Maimutele Uistiti
- Alte maimute

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Maimutele pe intelesul copiilor", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Carte ilustrata, Carti pentru copii / Enciclopedii, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 27.12.2017. A fost scrisa de Emilie Beaumont, Raphaelle Chauvelot, Franco Tempesta, si a fost publicata de editura Vox. Se poate cumpara cartea Maimutele pe intelesul copiilor prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Maimutele pe intelesul copiilor" este de 22.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Maimutele pe intelesul copiilor

Produse similare si recomandari

Iata-l pe Noddy! Un cadou perfect
Enid Blyton
12.99 RON
Illustrated poems
Madalina Mavris
7.50 RON
Reciful de corali
Anita Ganeri
19.99 RON
Destinul lui Ahile
Bimba Landmann
34.90 RON
Numaram in limba engleza
Constantin Olaru
17.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Maimutele pe intelesul copiilor. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Emilie Beaumont

Emilie Beaumont a publicat inca 10 carti prezente in libraria noastra, Animale marine pe intelesul copiilor, Animale polare pe intelesul copiilor, Animale preistorice pe intelesul copiilor, Fiarele salbatice : Pe intelesul copiilor, Insectele pe intelesul copiilor, Istoria pe intelesul copiilor. Civilizatiile soarelui, Pasarile pe intelesul copiilor, Reptilele : Pe intelesul copiilor, Vestul salbatic, Vikingii , dintre care primele 9 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Raphaelle Chauvelot

Raphaelle Chauvelot a publicat inca 2 carti prezente in libraria noastra, Animale polare pe intelesul copiilor, Pasarile pe intelesul copiilor, toate fiind pe stoc si pot fi expediate imediat., dintre care primele 2 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Franco Tempesta

Deocamdata in afara de "Maimutele pe intelesul copiilor", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Franco Tempesta.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter