Maigret isi pierde cumpatul

Maigret isi pierde cumpatul

Editura Polirom
19,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Maigret

Recenzie Maigret isi pierde cumpatul

Emile Boulay, patronul mai multor cabarete din cartierul Montmartre si de pe Champs-Elysées, este gasit strangulat in apropiere de cimitirul Père-Lachaise. Incercind sa rezolve aceasta crima, ce pare opera unui amator, Maigret descopera ca patronul, un om foarte econom, retrasese de curind 500.000 de franci din cont.

Pe masura ce ancheta avanseaza, el afla de asemenea ca Boulay, care aparent nu avea dusmani, nu era strain de moartea unui raufacator pe nume Mazotti, dar si ca avocatul acestuia le cerea clientilor sai bani, sub pretextul ca trebuia sa-l mituiasca pe Maigret. Comisarul se confrunta acum cu o dubla problema: pe de o parte, trebuie sa gaseasca asasinul, iar pe de alta, este nevoit sa-si apere imaginea...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Maigret isi pierde cumpatul", publicata in 3 categorii, Beletristica / Literatura universala, Beletristica / Literatura franceza, Beletristica / Romane politiste, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Georges Simenon si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Maigret isi pierde cumpatul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Maigret isi pierde cumpatul" este de 19.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-46-2635-9
Pagini: 192
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Maigret isi pierde cumpatul

Produse similare si recomandari

Cosmos
Witold Gombrowicz
34.99 RON
Marile sperante
Charles Dickens
39.90 RON
Singur pe Lume
Hector Malot
10.00 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Cronici romantate
Boris Vian
20.00 RON
Puterea autenticitatii
Mike Robbins
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Maigret isi pierde cumpatul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Georges Simenon

Georges Simenon a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Cainele galben, Craciunul lui Maigret, Ecluza nr. 1, Maigret calatoreste, Maigret si fantoma, Maigret si hotul lenes, Maigret si informatorul, Maigret si vagabondul, Pietr Letonul, Pivnitele hotelului Majestic, Prietenul meu Maigret, Rabdarea lui Maigret.

Maigret

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter