Maigret si fantoma

Maigret si fantoma

Editura Polirom
19,95 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Volumul 56 din seria Maigret

Recenzie Maigret si fantoma

Inspectorul Lognon, un detectiv dedicat muncii sale, este impuscat pe Avenue Junot si transportat la spital pentru a fi operat. Spre surprinderea tuturor, se dovedeste ca acesta si-a petrecut ultimele zece nopti in camera unei tinere, Marinette Augier, care dispare dupa incident.

Nimeni nu stie la ce lucra Lognon, ci doar ca era "ceva important". Comisarul Maigret afla totusi ca in locuinta de vizavi a lui Norris Jonker, un bogat colectionar de arta olandez, se petrec lucruri ciudate. Reconstituind activitatea secreta a inspectorului, investigatiile il conduc pe Maigret in lumea intunecata a falsificatorilor de opere de arta...

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Maigret si fantoma", publicata in 2 categorii, Beletristica / Romane politiste, Beletristica / Thriller & Mistery, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Georges Simenon si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Maigret si fantoma prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Maigret si fantoma" este de 19.95 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-46-2326-6
Pagini: 186
Format: 13 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Maigret si fantoma

Produse similare si recomandari

Firma
John Grisham
29.99 RON
Nemesis
Agatha Christie
22.99 RON
Ucigasul abc
Agatha Christie
22.99 RON
Un studiu in rosu
Sir Arthur Conan Doyle
12.00 RON
Zece negri mititei
Agatha Christie
22.99 RON
Ancheta
Michael Connelly
23.00 RON
O crima anuntata. Editie 2011
Agatha Christie
22.99 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Maigret si fantoma. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Georges Simenon

Georges Simenon a publicat inca 12 carti prezente in libraria noastra, Cainele galben, Craciunul lui Maigret, Ecluza nr. 1, Maigret calatoreste, Maigret isi pierde cumpatul, Maigret si hotul lenes, Maigret si informatorul, Maigret si vagabondul, Pietr Letonul, Pivnitele hotelului Majestic, Prietenul meu Maigret, Rabdarea lui Maigret.

Maigret

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter