Mai clar decat cuvintele

Mai clar decat cuvintele

Editura Meteor Press
29,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Psihologie

Recenzie Mai clar decat cuvintele

Asigurati-va succesul in lumea afacerilor, intelegand ce gandesc de fapt seful si colegii dumneavoastra.

Secretul consta in inteligenta nonverbala – capacitatea de a interpreta si a utiliza in lumea afacerilor indiciile nonverbale, pentru a evalua corect o situatie si a influenta mersul lucrurilor. In Mai clar decat cuvintele, Joe Navarro, fost agent FBI, expert in comunicarea nonverbala, va arata cum sa descifrati ce se afla de fapt dincolo de cuvintele rostite la sedinte, interviuri, negocieri, prezentari, mese de afaceri si in multe alte situatii, inclusiv de genul intalnirilor neprotocolare, care au adesea impact asupra luarii deciziilor si stabilirii reputatiilor.

Cariera dumneavoastra poate deveni exceptionala, odata ce veti invata:

  • Sa cititi limbajul corpului si sa discerneti indiciile nonverbale de ingrijorare, dezacord sau indoiala – chiar si la telefon.
  • Sa stapaniti prima impresie, care este foarte importanta, si sa folositi elemente la indemana, ca decorul, asezarea pe scaune si gesturile, pentru a inspira si a captiva.
  • Sa recunoasteti obiceiuri care expediaza mesaje nedorite si sa invatati ce spun despre oameni pozitiile corpului, obiceiurile de munca, spatiile pentru lucru, ba chiar si aparatura electronica.
Cartea "Mai clar decat cuvintele" a fost publicata in categoria Psihologie / Psihologie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Joe Navarro, Toni Sciarra Poynter, si a fost publicata de editura Meteor Press. Se poate cumpara cartea Mai clar decat cuvintele prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mai clar decat cuvintele" este de 29 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-973-728-566-9
Pagini: 224
Format: 14,5 x 21 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mai clar decat cuvintele

Produse similare si recomandari

Prin perdea
Aurora Liiceanu
27.95 RON
Cum functioneaza mintea
Pinker Steven
49.90 RON
Vocabularul psihologiei
Leonard Gavriliu, Henri Pieron
38.04 RON
Despre sensul piedicilor
Jaap van de Weg
10.00 RON
Psihosociologia manageriala
Elvira Nica
48.00 RON
Cei sase stalpi ai increderii in sine
Nathaniel Branden
35.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mai clar decat cuvintele. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Despre autori

Joe Navarro

Joe Navarro a publicat inca 3 carti prezente in libraria noastra, Descifrarea semnelor nonverbale (audiobook), Indicii de inselaciune. Ghid practic, Secretele comunicarii nonverbale. Ghidul unui fost agent FBI pentru citirea rapida a oamenilor, dintre care prima este pe stoc si poate fi expediata imediat.

Toni Sciarra Poynter

Deocamdata in afara de "Mai clar decat cuvintele", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Toni Sciarra Poynter.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter