Magicianul

Magicianul

Editura Polirom
42,11 Lei

Info

Anul aparitiei : 2007; ISBN : 978-973-46-0601-6

Recenzie Magicianul

Colectie: Biblioteca Polirom. Seria de autor John Fowles

Romanul a fost ecranizat in 1968 cu Michael Caine, Anthony Quinn si Candice Bergen in rolurile principale.
Plasata intr-o insula greceasca, actiunea romanului Magicianul pivoteaza in jurul tinarului profesor de engleza Nicholas Urfe, supus la un lung sir de incercari prin spectaculoase jocuri cu masti si psihodrame in care abunda fantasmele erotice si manipularea istoriei de catre magicianul Conchis.Magicianul este o realizare literara de inalta clasa. (Anthony Burges)

Cartea "Magicianul" a fost publicata in categoria Beletristica / Bestseller si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 15.03.2014. A fost scrisa de John Fowles si a fost publicata de editura Polirom. Se poate cumpara cartea Magicianul prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Magicianul" este de 42.11 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Format: carte
Limba: ro

Pret Magicianul

Produs indisponibil

Cartea nu se mai gaseste pe stocul nostru si nici pe stocul furnizorilor nostri. Cel mai probabil, cartea a fost complet epuizata, asa ca va recomandam sa alegeti un produs care este pe stoc.

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Magicianul. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

John Fowles

John Fowles a publicat inca 7 carti prezente in libraria noastra, Colectionarul, Colectionarul. Editie 2011 (Top 10), Copacul, Daniel Martin, Iubita locotenentului francez, Iubita locotenentului francez (Top 10), Omida.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter