Magia neagra. Volumul II

Magia neagra. Volumul II

Editura Nemira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Seria: Mistica

Recenzie Magia neagra. Volumul II

Magia neagra este o magie intentionala, dar trebuie sa stiti ca e mai usor sa-i deveniti sclavi, decat stapani. De altminteri, aici rezida riscurile, ba chiar pericolele acestei forme de magie. Daca magia alba este benigna, magia neagra poate avea consecinte mult mai ingrijoratoare si mai grave, atat pentru cei asupra carora este practicata, cat si pentru cei care o practica - asta daca nu-si iau masurile de precautie necesare.

Magia neagra vine in intampinarea celor mai joase dintre instinctele indivizilor: meschinaria, invidia, dorinta de razbunare, dorinta sexuala nesustinuta de iubire ori alte sentimente, pofta si avaritia, gelozia, nevoia de a face rau fizic si moral, intentia de a-i domina pe ceilalti, de a-i supune propriilor dorinte etc.

Cartea "Magia neagra. Volumul II" a fost publicata in categoria Paranormal / Magie si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Ambraxas si Akzinor 555 si a fost publicata de editura Nemira. Se poate cumpara cartea Magia neagra. Volumul II prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Magia neagra. Volumul II" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2012
ISBN: 978-606-579-297-5
Pagini: 123
Format: 14 x 20,5 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Magia neagra. Volumul II

Produse similare si recomandari

Carte de magie
Sergiu Somesan
9.00 RON
Geometria sacra. Carti oracol
Francene Hart
100.00 RON
Set mistica
39.80 35.82 RON
Pachet promotional
Magia alba
Eric Pier Sperandio
19.90 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Magia neagra. Volumul II. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Ambraxas si Akzinor 555

Deocamdata in afara de "Magia neagra. Volumul II", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Ambraxas si Akzinor 555.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter