Magia dragostei

Magia dragostei

Editura Lira
19,90 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Magia dragostei

UNEORI MAGIA DRAGOSTEI TE CUPRINDE ATUNCI CÂND TE ASTEPTI CEL MAI PUTIN...

Lisa Biel a visat dintotdeauna să plece din Vermont, să călătorească si să vadă lumea. Însă când totul se năruie pe neasteptate si în viata ei se petrece o schimbare majoră, Lana apelează la singurul om pe ai cărui umeri stie că poate să lase orice povară: cel mai bun prieten, Eli Ward.

Eli a fost mereu alături de Lana – prietenia lor durează de zece ani si doar o singură dată, în colegiu, au trecut granita care desparte prietenia de dragoste, într-o noapte magică, pe care nici unul din ei nu a putut să o uite. De atunci, în pofida atractiei de netăgăduit dintre ei, Lana si-a înfrânat sentimentele; acum însă ea are un secret pe care îi e teamă să îl împărtăsească cuiva si care pune în pericol relatia ei cu cei dragi. Pe măsură ce iarna cuprinde tinuturile din Vermont si Crăciunul se apropie, Eli si Lana primesc sansa să trăiască o aventură mai profundă decât ar fi visat vreodată... o iubire care poate dura pentru totdeauna, dacă vor sti s-o păstreze.

”O poveste de dragoste cum fiecare dintre noi si-ar dori să trăiască. Lisa Dale reuseste să te cucerească la fiecare pagină si, desi ai vrea să afli deznodământul, regreti totodată că astfel ajungi la finalul unui excelent roman.” Romantic Times Book Reviews

Cartea "Magia dragostei" a fost publicata in categoria Beletristica / Beletristica si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Lisa Dale si a fost publicata de editura Lira. Se poate cumpara cartea Magia dragostei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Magia dragostei" este de 19.9 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-600-624-8
Pagini: 320
Format: 10,7 x 17,7 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Magia dragostei

Produse similare si recomandari

Fiul Arhanghelului Mihail
Allan Massie
29.90 RON
Ardath
Marie Corelli
16.35 RON
Papesa Ioana
Donna Woolfolk Croos
44.90 RON
Risc asumat
Robin Cook
24.99 RON
Lumea teatrului
Daisy Logan
5.00 RON
Aventura si provocare
Alice Harrison
7.00 RON
Povesti despre nebunia obisnuita
Charles Bukowski
39.99 RON
Obsesiile antihristilor moderni
Petre Dogaru
29.98 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Magia dragostei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Lisa Dale

Deocamdata in afara de "Magia dragostei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Lisa Dale.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter