Magia credintei

Magia credintei

Editura Adevar Divin
22,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Colectia: Dezvoltare personala

Recenzie Magia credintei

Indiferent dacă îţi doreşti venituri mai mari, o casă nouă, o slujbă mai bună, o căsnicie mai fericită sau pur şi simplu să dormi mai bine noaptea… această carte te va învăţa cum trebuie să procedezi. Scrisă de un om de afaceri de mare succes, care a aplicat personal aceste principii, recomandându-le apoi multor altor oameni de afaceri ce au obţinut acelaşi succes, această carte te va învăţa:

  • CUM să devii ceea ce îţi propui să fii.
  • DE CE nu este suficientă munca asiduă pentru a reuşi în ceea ce îţi propui.
  • CUM să îţi pui mintea subconştientă la treabă pentru a-ţi netezi calea.
  • CUM să aplici „legea sugestiei” pentru a-ţi spori eficacitatea în tot ceea ce faci.
  • CUM să aplici „tehnica oglinzii” pentru a-ţi descătuşa forţele subconştientului.
  • CUM să-ţi transformi gândurile în realizări concrete.
  • CUM să-ţi modelezi realitatea aşa cum doreşti.

Struneşte energiile nelimitate ale minţii tale subconştiente. Ajută-te de ele pentru a deveni mai competent în tot ceea ce faci, mai influent în relaţiile  tale cu ceilalţi oameni, pe scurt, pentru a avea un succes mai mare în viaţă.

"Printre cele mai uimitoare fenomene naturale se numără şi următoarele: rândunelele din San Juan Capistrano, California, migrează în fiecare toamnă pe data de 23 octombrie şi se întorc..." Continuare...

"Secole la rând, filozofii au susţinut că dacă dorim să fjj^ fericiţi, noi trebuie să fim ocupaţi, adică să facem ceva care să ne capteze atenţia. Explicaţia este simplă: atunci când..." Continuare...

Cartea "Magia credintei" a fost publicata in categoria Religie si teologie / Spiritualitate si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 23.12.2017. A fost scrisa de Claude M. Bristol si a fost publicata de editura Adevar Divin. Se poate cumpara cartea Magia credintei prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Magia credintei" este de 22 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: decembrie 2011
ISBN: 978-606-8080-65-9
Pagini: 227
Format: 13 x 20 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Magia credintei

Produse similare si recomandari

Dao, Marele Luminator
Huai Nan Zi
20.00 RON
Activarea chakrei inimii
Florin Lowndes
23.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Magia credintei. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Claude M. Bristol

Deocamdata in afara de "Magia credintei", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Claude M. Bristol.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter