Mafia (Mafiile) - Pe urmele societatilor criminale

Mafia (Mafiile) - Pe urmele societatilor criminale

Editura RAO
55,99 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Mafia (Mafiile) - Pe urmele societatilor criminale

Definiţia omului de onoare, Al Capone, trilogia Naşul, mediatizarea asasinatului judecatorului Falcone, succesul de care s-a bucurat Gommora, numarul seriilor şi al ficţiunilor de multe ori depaşite de realitate... organizaţiile mafiote sunt fascinante, captivante, seducatoare, dar ştiţi oare cine sunt ele cu adevarat şi de ce sunt capabile? MAFIA sparge legea tacerii.

De la yakuza la cartelurile sud-americane, de la Cosa Nostra la clanurile din Orientul Mijlociu, de la prohibiţie la personalitatea lui Pablo Escobar, o incursiune în istorie şi un tur al lumii pentru a descrie evenimentele şi pentru a înţelege cum funcţioneaza organizaţiile criminale.

Cartea "Mafia (Mafiile) - Pe urmele societatilor criminale" a fost publicata in categoria Beletristica / Bestseller si inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 24.12.2017. A fost scrisa de Thierry Cretin si a fost publicata de editura RAO. Se poate cumpara cartea Mafia (Mafiile) - Pe urmele societatilor criminale prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Mafia (Mafiile) - Pe urmele societatilor criminale" este de 55.99 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

ISBN: 978-606-609-183-1
Pagini: 160
Format: 23 x 29 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Mafia (Mafiile) - Pe urmele societatilor criminale

Produse similare si recomandari

Jurnalul unui pusti 1
Jeff Kinney
29.90 RON
Dragostea nu-mi da pace
Federica Bosco
29.90 RON
Templul
Matthew Reilly
29.99 RON
A saptea pecete
Jose Rodrigues Dos Santos
35.00 RON
Inainte sa adorm
S.J. Watson
45.00 RON
Ghidul nesimtitului
Radu Paraschivescu
22.00 RON
Intre dorinta si pericol
Linda Howard
21.00 RON
Morgennes. Romanul crucii
David Camus
30.00 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Mafia (Mafiile) - Pe urmele societatilor criminale. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Thierry Cretin

Deocamdata in afara de "Mafia (Mafiile) - Pe urmele societatilor criminale", in libraria noastra nu mai avem nici o alta carte a autorului Thierry Cretin.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter