Lupul, tapul si varza : Fabule si istorioare

Lupul, tapul si varza : Fabule si istorioare

Editura Gramar
8,00 Lei
021 316 70 53
Cumpara cartea

Info

Recenzie Lupul, tapul si varza : Fabule si istorioare

Libraria noastra este onorata sa va prezinte cartea "Lupul, tapul si varza", publicata in 2 categorii, Carti pentru copii / Povesti, Carti pentru copii / Fabule, iar inregistrarea noastra a fost actualizata ultima oara la data de 25.12.2017. A fost scrisa de Anton Pann si a fost publicata de editura Gramar. Se poate cumpara cartea Lupul, tapul si varza prin comanda online (nu sunteti obligati sa va creati un cont) sau, daca va e mai confortabil, puteti sa ne contactati telefonic la numarul din header iar operatorii nostri ca vor prelua comanda. Pretul "Lupul, tapul si varza" este de 8 RON, include toate costurile, mai putin transportul.

Caracteristici

Aparitie: 2011
ISBN: 978-973-1973-58-6
Pagini: 60
Format: 17 x 17 cm
Nr. Volume: 1
Limba: ro

Pret Lupul, tapul si varza : Fabule si istorioare

Produse similare si recomandari

Motanul invizibil
Stelian Tabaras, Grete Tartler
16.00 RON
Cele mai indragite basme
Hans Christian Andersen
39.89 RON
O vizita in Tara Zanelor
Barber Shirley
14.90 RON
Cele mai frumoase povesti
Charles Perrault
35.00 RON
Povesti de noapte buna
Barber Shirley
17.50 RON

Comentarii si recenzii

Incurajam utilizatorii inregistrati sa scrie recenzii de calitate pentru cartea Lupul, tapul si varza : Fabule si istorioare. Dupa ce acestea vor fi aprobate de echipa noasta editoriala, autorii recenziilor vor primi puncte de discount, cupoane valorice sau alte avantaje.
Daca aveti deja un cont, autentificati-va, daca nu, va rugam sa va creati un cont.

Anton Pann

Anton Pann a publicat inca 14 carti prezente in libraria noastra, Din nazdravaniile lui Nastratin Hogea, Fabule si istorioare , Nazdravaniile lui Nastratin Hogea, Povestea vorbei, Povestea vorbei, editia a III - a, Povestea vorbii, Povestea vorbii, Povestea Vorbii, Din nazdravaniile lui Nastratin Hogea, Povestea vorbii : Cartea de acasa vol. 35, Povestea vorbii, Povestea vorbii, Scrieri esentiale volumele i-v, Spitalul Amorului sau Cintatorul dorului, dintre care primele 8 sunt pe stoc si pot fi expediate imediat.

Carti
Carti
Cont
0213167053
Contact
Ajutor
FB
Blog de carti
Tweeter